Tirane, shitet Penthouse 3+1+BLK Kati 9, 193 m² 250.000 Euro (Rruga e Dibres)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
- Tipi
- apartament+verande | Penthouse
- Siperfaqja m²
- 193 m²
- Nr dhoma
- 3+1
- Kati
- Kati 9
- Cmimi Euro
- 250.000 €
Zona/Rruga : Rruga e Dibres
[FONT="]Të jetosh i rrethuar nga gjelbërimi, në zemër të Tiranës te Selvia, në rezidencat luksoze me të gjithë komfortin dhe standardet më të larta të cilësisë. Një mundësi unike dhe e papërsëritshme.[/FONT]
[FONT="]Sjellim për ju Super Penthouse 3+1, I cili është I organizuar nga 2 dhoma gjumi matrimoriale, 1 dhomë për fëmijë, 1 dhomë ndënje, 2 tualete dhe nje Super Verandë. Me një sipërfaqe totale: 193m2 ku prej së cilës Sip. Apartamenti:118.5m2, Sip. E përbashkët:22.4m2 dhe Sip. Verandës: 52.1m2. [/FONT]
[FONT="]Mundësi që nuk duhet humbur! [/FONT]
[FONT="]Për më shumë informacione më kontaktoni![/FONT]
Cel. : 0695125968
[FONT="]Të jetosh i rrethuar nga gjelbërimi, në zemër të Tiranës te Selvia, në rezidencat luksoze me të gjithë komfortin dhe standardet më të larta të cilësisë. Një mundësi unike dhe e papërsëritshme.[/FONT]
[FONT="]Sjellim për ju Super Penthouse 3+1, I cili është I organizuar nga 2 dhoma gjumi matrimoriale, 1 dhomë për fëmijë, 1 dhomë ndënje, 2 tualete dhe nje Super Verandë. Me një sipërfaqe totale: 193m2 ku prej së cilës Sip. Apartamenti:118.5m2, Sip. E përbashkët:22.4m2 dhe Sip. Verandës: 52.1m2. [/FONT]
[FONT="]Mundësi që nuk duhet humbur! [/FONT]
[FONT="]Për më shumë informacione më kontaktoni![/FONT]
Cel. : 0695125968