Tirane, shitet Penthouse 2+1+BLK Kati 11, 183 m² 255.000 Euro (Rruga e Kavajës Tirana, Albania)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
- Tipi
- apartament+verande | Penthouse
- Siperfaqja m²
- 183 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 11
- Cmimi Euro
- 255000 €
Zona/Rruga : Rruga e Kavajës Tirana, Albania
[h=1]SHESIM PAPAFINGO 2 + 1+ VERANDE, PRANE QENDRES SE TIRANES.[/h]Penthouse ndodhet në rrugën e Kavajës, shumë pranë Qendrës të Tiranës, zonë që ofron facilitete të shumta për një jetese sa më komode.
Pozicionohet në katin e 11-të (i fundit) të një ndërtese të mirëadministruar dhe me ashensor.
Siperfaqe neto 94,7 m².
Sipërfaqe e përbashkët 12 m².
Sipërfaqe totale prej 183,4 m².
Organizimi: korridor shpërndarës, ambient ndenjie dhe gatimi, 2 dhoma gjumi, tualet me ajrosje natyrale, verandë 76.7 m² dhe depo.
Prona ofrohet bosh dhe ka pamje panoramike të Tiranës.
Orientimi Jug-Lindje-Perëndim është mjaft i favorshëm, duke i mundësuar pronës ndriçim natyral gjatë gjithë ditës.
Disponon dokumentacion të rregullt hipotekor.
Për më shumë informacion na kontaktoni.
Cel. : 0686038916
[h=1]SHESIM PAPAFINGO 2 + 1+ VERANDE, PRANE QENDRES SE TIRANES.[/h]Penthouse ndodhet në rrugën e Kavajës, shumë pranë Qendrës të Tiranës, zonë që ofron facilitete të shumta për një jetese sa më komode.
Pozicionohet në katin e 11-të (i fundit) të një ndërtese të mirëadministruar dhe me ashensor.
Siperfaqe neto 94,7 m².
Sipërfaqe e përbashkët 12 m².
Sipërfaqe totale prej 183,4 m².
Organizimi: korridor shpërndarës, ambient ndenjie dhe gatimi, 2 dhoma gjumi, tualet me ajrosje natyrale, verandë 76.7 m² dhe depo.
Prona ofrohet bosh dhe ka pamje panoramike të Tiranës.
Orientimi Jug-Lindje-Perëndim është mjaft i favorshëm, duke i mundësuar pronës ndriçim natyral gjatë gjithë ditës.
Disponon dokumentacion të rregullt hipotekor.
Për më shumë informacion na kontaktoni.
Cel. : 0686038916