Tirane, shitet magazine Kati 0, 600 m² 1.150.000 € (Autostrada Tirane-Durres)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 11 Autostrada Tr.-Dr.
- Location Rruga + Nr.
- Autostrada Tirane-Durres
- Tipi
- magazine
- Siperfaqja m²
- 600 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 1150000 €
Kapanon ne shitje - Autostrada Tirane-Durres (VR111)
Kapanon për Shitje – Autostrada Tiranë-Durrës, KM 5
Në një nga zonat më strategjike dhe dinamike industriale të vendit, ky kapanon ofron potencial të jashtëzakonshëm për zhvillim biznesi. Vetëm 5 km larg nga Tirana, me dalje direkte në autostradë, kjo pronë është një zgjedhje perfekte për çdo lloj aktiviteti si magazinim, prodhim, tregti ose logjistikë.
Struktura e mirëorganizuar me 600 m² ndërtim të brendshëm dhe 1,600 m² truall ofron mjaftueshëm hapësirë për manovrim, parkim apo zgjerim të mëtejshëm të aktivitetit.
Energjia elektrike trefazore, dy hyrje për mjete të tonazhit të lartë dhe ambientet ndihmëse si zyra dhe tualete e bëjnë këtë pronë gati për funksionim të menjëhershëm.
Çmimi: 1,150,000 € – një investim i sigurt në një zonë që vazhdon të rritet me ritme të shpejta.
Na kontaktoni tani për më shumë info ose për një vizitë në vend!
VR111
Cel. : 0696734461

Në një nga zonat më strategjike dhe dinamike industriale të vendit, ky kapanon ofron potencial të jashtëzakonshëm për zhvillim biznesi. Vetëm 5 km larg nga Tirana, me dalje direkte në autostradë, kjo pronë është një zgjedhje perfekte për çdo lloj aktiviteti si magazinim, prodhim, tregti ose logjistikë.

Cel. : 0696734461
Location information