Tirane, shitet magazine Kati 0, 2.700 m² 2.300.000 € (Prane Vores)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 11 Autostrada Tr.-Dr.
- Location Rruga + Nr.
- Prane Vores
- Tipi
- magazine
- Siperfaqja m²
- 2700 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 2300000 €
Autostrada Tiranë–Durrës pranë Vorës, kapanon në shitje
Në një nga zonat më të kërkuara industriale dhe logjistike në vend, shitet pronë industriale me sipërfaqe totale 8,000 m² tokë, ku janë të ndërtuar 2,700 m² kapanon funksional dhe i mirëmbajtur.
Vendndodhja: Autostrada Tiranë–Durrës, pranë Vorës – akses i menjëhershëm në rrugën kryesore kombëtare, ideal për transport, depozitim, prodhim apo shërbime logjistike.
Karakteristikat e pronës:
• 2,700 m² kapanon e ndërtuar me standarde të larta industriale
• 8,000 m² sipërfaqe totale trualli me mundësi zgjerimi
• Ambient zyrash të kompletuar, të përshtatshëm për administratë dhe operacione të brendshme
• Hyrje të gjera për futje-dalje kamionësh dhe mjeteve të rënda
• Infrastruktura e rregullt, energji, ujë dhe gjithë lehtësitë e nevojshme për operim
• Ambient i përshtatshëm për depo, qendër shpërndarjeje, prodhim, magazinim etj.
Çmimi i shitjes: 2.300.000 €
Një mundësi shumë e mirë investimi në një nga zonat me zhvillimin më të shpejtë industrial në Shqipëri.
ID : PRO8427
Cel. : +355676620066
Në një nga zonat më të kërkuara industriale dhe logjistike në vend, shitet pronë industriale me sipërfaqe totale 8,000 m² tokë, ku janë të ndërtuar 2,700 m² kapanon funksional dhe i mirëmbajtur.
Vendndodhja: Autostrada Tiranë–Durrës, pranë Vorës – akses i menjëhershëm në rrugën kryesore kombëtare, ideal për transport, depozitim, prodhim apo shërbime logjistike.
Karakteristikat e pronës:
• 2,700 m² kapanon e ndërtuar me standarde të larta industriale
• 8,000 m² sipërfaqe totale trualli me mundësi zgjerimi
• Ambient zyrash të kompletuar, të përshtatshëm për administratë dhe operacione të brendshme
• Hyrje të gjera për futje-dalje kamionësh dhe mjeteve të rënda
• Infrastruktura e rregullt, energji, ujë dhe gjithë lehtësitë e nevojshme për operim
• Ambient i përshtatshëm për depo, qendër shpërndarjeje, prodhim, magazinim etj.
Çmimi i shitjes: 2.300.000 €
Një mundësi shumë e mirë investimi në një nga zonat me zhvillimin më të shpejtë industrial në Shqipëri.
ID : PRO8427
Cel. : +355676620066
Contact WhatsApp
Location information