Tirane, shitet magazine Kati 0, 1.300 m² 4.000.000 € (Mezez ,Kashar)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
- Tipi
- magazine
- Siperfaqja m²
- 1300 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 4000000 €
Shitet ambient industrial me sipërfaqe të konsiderueshme në zonën strategjike të Mezezit, Kashar.
Në zemër të një prej zonave më të zhvilluara industriale në Tiranë, ofrohet për shitje një pronë me potencial të lartë zhvillimi dhe përdorimi për qëllime të ndryshme biznesi. Ambienti përbëhet nga një kapanon me sipërfaqe 1800 m² dhe truall rrethues prej 3000 m², duke e bërë atë të përshtatshëm për operacione të mëdha industriale, logjistike apo prodhuese.
Cel. : 0674010600
Në zemër të një prej zonave më të zhvilluara industriale në Tiranë, ofrohet për shitje një pronë me potencial të lartë zhvillimi dhe përdorimi për qëllime të ndryshme biznesi. Ambienti përbëhet nga një kapanon me sipërfaqe 1800 m² dhe truall rrethues prej 3000 m², duke e bërë atë të përshtatshëm për operacione të mëdha industriale, logjistike apo prodhuese.
Të dhëna teknike të pronës:
- Sipërfaqe kapanoni: 1800 m²
- Sipërfaqe trualli: 3000 m²
- Lartësia e kapanonit: 8 metra
- Vendndodhja: Mezez, Kombinat – zonë industriale me akses të shpejtë në rrugët kryesore të transportit
- Infrastrukturë e përshtatshme për depozita, njësi prodhimi, qendra logjistike apo biznese të tjera të ngjashme
Avantazhet kryesore:
- Pozicion strategjik në një zonë të njohur për aktivitet të lartë industrial
- Sipërfaqe e madhe dhe e shfrytëzueshme si brenda kapanonit ashtu edhe në ambientin përreth
- Mundësi të shumta për përshtatje sipas nevojave të biznesit
Çmimi i kërkuar: 4,000,000 €
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni.Cel. : 0674010600
Contact WhatsApp