Tirane, shitet garsonier 1+1 Kati 4, 47 m² 150.000 € (myslym shyri)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
- Tipi
- garsonier
- Siperfaqja m²
- 47 m²
- Nr dhoma
- 1 dhome
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 150000 €
Garzoniere e Shkelqyer për Shitje në Myslym Shyri
Ofrohet për shitje një garzoniere e investuar me kujdes dhe shije të lartë, me sipërfaqe 47.3 m².
E vendosur në një ndër zonat më të kërkuara të qytetit, tek Myslym Shyri.
Ky apartament është i organizuar në një ambient të hapur dhe modern, duke ofruar mundësi të shkëlqyera për banim apo investim, si një formë mundësie për Airbnb.
Karakteristikat e garzonieres:
Kjo garzoniere është investuar në mënyrë të tillë që çdo pjesë e saj është shfrytëzuar në mënyrë maksimale dhe funksionale, duke krijuar një hapsirë komode dhe moderne. Ideale për individë që kërkojnë një ambient të rehatshëm për banim ose për ata që duan të investojnë në një pronë për Airbnb, pasi lokacioni është mjaft i përshtatshëm për turistët dhe ata që vizitojnë qytetin për arsye pune.
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, na kontaktoni!
Cel. : 0674010600
Ofrohet për shitje një garzoniere e investuar me kujdes dhe shije të lartë, me sipërfaqe 47.3 m².
E vendosur në një ndër zonat më të kërkuara të qytetit, tek Myslym Shyri.
Ky apartament është i organizuar në një ambient të hapur dhe modern, duke ofruar mundësi të shkëlqyera për banim apo investim, si një formë mundësie për Airbnb.
Karakteristikat e garzonieres:
- Ambient ndenjeje me kuzhinë gatimi: Hapsira e ndenjës është e dizajnuar për të ofruar komfort dhe funksionalitet, me një kuzhinë moderne dhe të pajisur plotësisht. Ky ambient është i përshtatshëm për relaks dhe argëtim, me ndriçim natyral dhe një atmosferë të ngrohtë.
- Dhoma gjumi: Një dhomë gjumi e bollshme dhe e rehatshme.
- Tualet i modernizuar: Tualeti është i rinovuar dhe i pajisur me paisje moderne.
Kjo garzoniere është investuar në mënyrë të tillë që çdo pjesë e saj është shfrytëzuar në mënyrë maksimale dhe funksionale, duke krijuar një hapsirë komode dhe moderne. Ideale për individë që kërkojnë një ambient të rehatshëm për banim ose për ata që duan të investojnë në një pronë për Airbnb, pasi lokacioni është mjaft i përshtatshëm për turistët dhe ata që vizitojnë qytetin për arsye pune.
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, na kontaktoni!
Cel. : 0674010600
Contact WhatsApp