• Tirane, Shitet biznesi rrobaqepsi

Tirane
Shitet biznesi rrobaqepsi

Biznes aktiv prej 4 vitesh me klientelë të rregullt.
*Pajisjet qe zotëron biznesi: makinë qepëse lineare, makinë qepëse syzator,
makinë qëndisje Janome Memory Craft 550e, program dizajni për krijimin dhe editimin e modeleve te qendisjes,
kartmodele te printuara te të gjitha modeleve në të gjitha masat, shumë aksesorë të tjerë dhe një sasi e konsiderueshme malli.
(Makinat janë përdorur vetem 2 vite), faqe Instagrami.
*Klientela e biznesit eshte vetëm online, kështu që mund të jetë i përshtatshëm edhe për dikë që nuk banon në Tiranë
* I përshtatshem për 1 ose dy persona qe janë rrobaqepëse.
* Fitimi aktual 1.5 milionë lekë te vjetra në muaj
*Shitet 12000 euro me te gjitha çfare zotëron biznesi ose 10 000 euro pa makinën e qendisjes
*Arsyeja e shitjes: zotërojmë dy biznese dhe duam të menaxhojmë vetëm njërin

Cel. : 0686118117
 


WhatsApp
Back
Top