• Tirane, - Shitet Biznesi dyqan veshje femra dhe meshkuj - Okazion 12.000 euro

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
3 Ministria e jashtme | Brryli
Cmimi Euro
12000
Okazion! Shitet biznes dyqan veshje femra dhe meshkuj, 12.000 euro.

Malli ne dyqan eshte Fist Replika/Autentike.

Dyqani ka nje aktivitet stabel prej 7 vitesh, klientele e rregullt, marreveshje me furnitoret dhe vendodhja e njejte prej 7 vitesh, prane kafe Boka ne rruga Bardhyl.
Kontrata e qerase e pandryshueshme
Ne cmim perfshihet:
  • i gjithe malli ne dyqan (veshje meshkuj/femra)
  • Dyqani eshte i pajsiur me pajisje kompjuterike, sistem ndricimi, kondicionimi, manekine, rafte, mobilim, banak etj...
  • Dyqani eshte i pajisur me tualet
Cmimi OKAZION 12,000 euro

Na kontaktoni ne 0696237907
 


WhatsApp
Back
Top