• Tirane, shitet apartament Moa Residence 1+1 Kati 7, 71 m² 77.800 €

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 QTU | Kashar | Casa Italia
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
71 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
77800
Ky apartament modern 1+1 është i disponueshëm për shitje në MOA Residence , një kompleks bashkëkohor banimi i vendosur në zonën shumë të kërkuar të Astirit në Tiranë. I projektuar sipas standardeve moderne të ndërtimit, projekti ofron hapësira cilësore jetese në një nga lagjet rezidenciale me rritjen më të shpejtë të qytetit.

I pozicionuar në katin e 7-të , apartamenti ka një sipërfaqe totale prej 70.7 m² , duke ofruar një planimetri praktike dhe të organizuar mirë që maksimizon si rehatinë ashtu edhe funksionalitetin. Pozicioni i ngritur lejon dritë të bollshme natyrore dhe një atmosferë të këndshme banimi.

Apartamenti është projektuar me kujdes me një dhomë ndenjeje të bollshme të lidhur me zonën e kuzhinës, një dhomë gjumi të rehatshme, një banjo moderne dhe hapësira të brendshme funksionale të përshtatshme për individë, çifte ose familje të vogla. Plani i tij efikas i dyshemesë shfrytëzon në mënyrë të shkëlqyer çdo metër katror, duke krijuar një mjedis jetese të ndritshëm dhe mikpritës.

MOA Residence u ofron banorëve një stil jetese modern me ndërtim cilësor, zona të përbashkëta të organizuara dhe akses të përshtatshëm në të gjitha shërbimet thelbësore. Zona e Astirit vazhdon të përjetojë zhvillim të konsiderueshëm banesor dhe tregtar, duke e bërë atë një nga vendet më të forta të Tiranës si për pronarët e shtëpive ashtu edhe për investitorët.

Banorët përfitojnë nga aksesi i lehtë në supermarkete, shkolla, institucione shëndetësore, restorante, kafene, qendra tregtare dhe transport publik, ndërsa Unaza Autostradë ofron lidhje të shkëlqyera me pjesën tjetër të qytetit.

Karakteristikat kryesore:​

● Sipërfaqja totale: 70.7 m²
● Planimetria: Apartament 1+1
● Kati: Kati i 7-të
● E vendosur në MOA Residence
● Zhvillim modern banimi
● Planimetria funksionale dhe e bollshme
● Hapësira të ndritshme jetese me dritë natyrale të shkëlqyer
● Standarde ndërtimi me cilësi të lartë
● Vendndodhje kryesore në Astir
● Afër shkollave, supermarketeve dhe transportit publik
● I përshtatshëm për banim ose investim
● Potencial i shkëlqyer vlerësimi afatgjatë

Ky apartament është një mundësi e shkëlqyer për blerësit që kërkojnë të zotërojnë një pronë moderne në një nga zonat më dinamike të banimit të Tiranës, duke ofruar ndërtim cilësor, komoditet të përditshëm dhe vlerë të fortë investimi.

Kontakti:​

Për më shumë informacion ose për të caktuar një takim personal për ta parë pronën, ju lutemi të kontaktoni VivaView Real Estate .

Cel. : +355 68 545 3333

WhatsApp
Location information
address
11 QTU | Kashar | Casa Italia, Tirane, Shqiperi
Back