Tirane, shitet apartament Kati 1, 80 m² 160.000 Euro (Bardhok Biba)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Qender
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 80 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 160000 €
Zona/Rruga : Bardhok Biba
SHITET APARTAMENT 1+1 EKSKLUZIV NË QENDËR!
Keni mundësinë për të blerë një apartament të shkëlqyeshëm në një nga zonat më të preferuara për biznes, në qendër të Tiranës, afër Galerisë.
Ky apartament është investuar me detaje të mrekullueshme dhe në stilin më luksoz.
Ka një izolim të dyshemësishme me një shtresë prej 20cm dhe është shtruar me parket.
E veçanta tjetër është tualeti me ajrosje natyrale!
Apartamenti ofrohet i mobiluar sipas fotografive dhe pronari është i gatshëm të ofrojë një listë të klientëve të njohur të trajtuar për AirBnb, për ata që dëshirojnë ta përdorin për biznes!
Ky apartament gjeneron një vlerë mesatare prej 20,000 euro në vit duke u përdorur për qira ditore (AirBnb)!
Ndodhet në katin e parë të një pallati ekzistues të mirëmbajtur!
Prona ka një verandë të gjerë dhe e mrekulluesh.
Dokumentacioni hipotekor është i rregullt për këtë pronë.
Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni!
-----------------------------------------------
EXCLUSIVE 1+1 APARTMENT FOR SALE IN THE CITY CENTER!
Here is your chance to purchase an excellent apartment in one of the most desirable business areas, located in the heart of Tirana, near the Gallery.
This apartment has been meticulously designed and decorated with luxurious details.
It features a double-layered insulation with a 20cm thickness and is beautifully adorned with parquet flooring.
Notably, the bathroom benefits from natural ventilation!
The apartment is being sold fully furnished as shown in the photos, and the owner is even prepared to provide a well-established client list for those interested in utilizing it for business purposes, such as AirBnb!
On average, this apartment generates an annual income of €20,000 through daily rentals (AirBnb)!
Situated on the first floor of a well-maintained existing building!
It boasts a spacious and stunning veranda.
The property comes with all the necessary mortgage documentation in order.
For more information or to schedule a visit, please contact us!
Cel. : +355692070057
SHITET APARTAMENT 1+1 EKSKLUZIV NË QENDËR!
Keni mundësinë për të blerë një apartament të shkëlqyeshëm në një nga zonat më të preferuara për biznes, në qendër të Tiranës, afër Galerisë.
Ky apartament është investuar me detaje të mrekullueshme dhe në stilin më luksoz.
Ka një izolim të dyshemësishme me një shtresë prej 20cm dhe është shtruar me parket.
E veçanta tjetër është tualeti me ajrosje natyrale!
Apartamenti ofrohet i mobiluar sipas fotografive dhe pronari është i gatshëm të ofrojë një listë të klientëve të njohur të trajtuar për AirBnb, për ata që dëshirojnë ta përdorin për biznes!
Ky apartament gjeneron një vlerë mesatare prej 20,000 euro në vit duke u përdorur për qira ditore (AirBnb)!
Ndodhet në katin e parë të një pallati ekzistues të mirëmbajtur!
Prona ka një verandë të gjerë dhe e mrekulluesh.
Dokumentacioni hipotekor është i rregullt për këtë pronë.
Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni!
-----------------------------------------------
EXCLUSIVE 1+1 APARTMENT FOR SALE IN THE CITY CENTER!
Here is your chance to purchase an excellent apartment in one of the most desirable business areas, located in the heart of Tirana, near the Gallery.
This apartment has been meticulously designed and decorated with luxurious details.
It features a double-layered insulation with a 20cm thickness and is beautifully adorned with parquet flooring.
Notably, the bathroom benefits from natural ventilation!
The apartment is being sold fully furnished as shown in the photos, and the owner is even prepared to provide a well-established client list for those interested in utilizing it for business purposes, such as AirBnb!
On average, this apartment generates an annual income of €20,000 through daily rentals (AirBnb)!
Situated on the first floor of a well-maintained existing building!
It boasts a spacious and stunning veranda.
The property comes with all the necessary mortgage documentation in order.
For more information or to schedule a visit, please contact us!
Cel. : +355692070057