Tirane, shitet apartament 3+1 Kati 8, 146 m² 298.480 € (komuna parisit)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Komuna Parisit | Kristal Center
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 146 m²
- Nr dhoma
- 3+1
- Kati
- Kati 8
- Cmimi Euro
- 298480 €
Apartament 3+1 në United Tower, Komuna e Parisit
Siperfaqja: 146.1 m²
Kati: 8
Ndërtim i Ri
Ky apartament modern dhe i stilizuar ndodhet në një nga projektet më të reja dhe të kërkuara në zonën e Komunës së Parisit, në United Tower.
I pozicionuar në katin e 8-të të ndërtesës, ky apartament ofron një pamje spektakolare të qytetit, duke i dhënë mundësinë banorëve të shijojnë peizazhe të mrekullueshme nga çdo dhomë. 
Me një sipërfaqe prej 146.1 m², apartamenti është perfekt për ata që kërkojnë hapësirë të bollshme dhe komoditet.
Është i ndarë në 3 dhoma gjumi, një dhomë ndenjeje të madhe, një kuzhinë të kompletuar, dhe dy tualete moderne. 

Ndërtimi është i ri, i projektuar me materialet më të fundit dhe me standarte të larta për sigurinë dhe cilësinë.
Ky apartament është ideal për ata që duan të jetojnë në një ambient të përshtatshëm dhe të rehatshëm, afër shërbimeve, marketeve, restoranteve dhe kafeve, gjithashtu shumë pranë stacioneve të transportit publik për lëvizshmëri të lehtë. 

Futuni në një jetesë moderne dhe të re, duke përfituar nga ky mundësi unike në një nga ndërtesat më të preferuara të qytetit!
Cel. : 0692424555

Ky apartament modern dhe i stilizuar ndodhet në një nga projektet më të reja dhe të kërkuara në zonën e Komunës së Parisit, në United Tower.

Me një sipërfaqe prej 146.1 m², apartamenti është perfekt për ata që kërkojnë hapësirë të bollshme dhe komoditet.

Ndërtimi është i ri, i projektuar me materialet më të fundit dhe me standarte të larta për sigurinë dhe cilësinë.

Cel. : 0692424555