Tirane, shitet apartament 3+1 Kati 7, 146 m² 500.000 € (Ish Ekspozita)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Ekspozita | Gjykata
- Location Rruga + Nr.
- Ish Ekspozita
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 146 m²
- Nr dhoma
- 3+1
- Kati
- Kati 7
- Cmimi Euro
- 500000 €
Apartament Luksoz 3+1 për Shitje –Blue Tower 2 Ish-Ekspozita, buzë Lanës
Në një nga kullat më prestigjioze të Tiranës, Blue Tower 2, pranë zonës së Ish-Ekspozitës dhe buzë Lanës, ofrohet për shitje një apartament elegant me hapësira të bollshme, ndriçim natyral dhe një lokacion premium.
Me një sipërfaqe totale prej 146 m², kjo pronë është ideale për familje që kërkojnë komoditet, cilësi ndërtimi dhe akses të menjëhershëm me qendrën e qytetit.
Detaje të pronës:
Tipologjia: 3+1
2 Tualete
Sipërfaqe: 146 m²
Parking i përfshirë
Ndodhet në Blue Tower 2
Lokacion premium Ish-Ekspozita, buzë Lanës
Pozicionimi strategjik, standardi i lartë i ndërtimit dhe afërsia me institucionet, bizneset, shkollat dhe çdo shërbim e bëjnë këtë apartament një zgjedhje ideale si për banim ashtu edhe për investim.
Çmimi: €500,000 (i negociueshëm)
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, na kontaktoni +355684129182
Cel. : +355684129182
Në një nga kullat më prestigjioze të Tiranës, Blue Tower 2, pranë zonës së Ish-Ekspozitës dhe buzë Lanës, ofrohet për shitje një apartament elegant me hapësira të bollshme, ndriçim natyral dhe një lokacion premium.
Me një sipërfaqe totale prej 146 m², kjo pronë është ideale për familje që kërkojnë komoditet, cilësi ndërtimi dhe akses të menjëhershëm me qendrën e qytetit.
Detaje të pronës:
Tipologjia: 3+1
2 Tualete
Sipërfaqe: 146 m²
Parking i përfshirë
Ndodhet në Blue Tower 2
Lokacion premium Ish-Ekspozita, buzë Lanës
Pozicionimi strategjik, standardi i lartë i ndërtimit dhe afërsia me institucionet, bizneset, shkollat dhe çdo shërbim e bëjnë këtë apartament një zgjedhje ideale si për banim ashtu edhe për investim.
Çmimi: €500,000 (i negociueshëm)
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, na kontaktoni +355684129182
Cel. : +355684129182
Location information