• Tirane, shitet apartament 3+1+BLK Kati 3, 139 m² 220.000 Euro (Kopshti Botanik)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Liqeni thate | Kopshti Botanik
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
139 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
220000
Zona/Rruga : Kopshti Botanik

Shitet Super Apartament 3+1, Kopshti Botanik

Ofrohet për shitje një apartament 3+1 ekskluziv, i cili ndodhet në një ndërtesë të re me ashensor në Kopshti Botanik. Kjo pronë është organizuar me stil dhe elegancë, ofruesi një ambient të rehatshëm për jetën tuaj. Në hyrje, ju prit një dhomë ndenje tërheqëse dhe një kuzhinë moderne, duke krijuar një ndjesi të veçantë për shtëpinë tuaj.

Nëpërmjet korridorit të mirëplanifikuar, jeni i udhëzuar drejt tre dhomave të gjumit, dy tualeve dhe dy ballkoneve. Duke qenë orientimi lindor, apartamenti ka dritë natyrale gjatë më shumë pjesës së ditës dhe ofron pamje të mahnitshme të Kopshtit Botanik.

Gjithashtu, aksesibiliteti i lehtë nëpërmjet rrugës kryesore dhe Unazës së Madhe të qytetit e bën këtë apartament një vendndodhje të pëlqyer për ju. Në zona ku ndodhet pronar, gjeni shkolla, kopshte, markete, palestra, bare dhe restorante, gjithashtu ka një lidhje të shpejtë me Liqenin e Tiranës.

Apartamenti është bosh dhe nuk ka pasur asnjë banor më parë, ndaj ofron gjithçka të re për ju. Disponon dokumentacionin hipotekor të rregullt dhe mund të blihet ashtu siç shihet në fotografi.

Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, mos hezitoni të më kontaktoni, bëhuni të parët që ta bëni këtë apartament shtëpinë tuaj të ëndrrave!

Cel. : +355693625528

WhatsApp
Back