• Tirane, shitet apartament 3+1+Aneks+Ballkon Kati 6, 130 m² 416.000 € (Rruga e Kosovareve)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Liqeni | Rr. Kosovareve | Petro Nini
Location Rruga + Nr.
Rruga e Kosovareve
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
130 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
416000
🏡 Apartament Ekskluziv 3+1+2 për Shitje te Rruga e Kosovarëve – Pamje nga Liqeni & Lokacion Premium

💰 Çmimi: 416,000 €

📍 Vendndodhja: Rruga e Kosovarëve, Tiranë

Në një nga zonat më elitare dhe më të kërkuara të Tiranës, ofrohet për shitje një apartament 3+1+2 me organizim perfekt dhe pamje të mrekullueshme nga Liqeni Artificial. I pozicionuar në katin e 6-të të një pallati të ri me ashensor, kjo pronë është ideale për familje që kërkojnë hapësirë, privatësi dhe një standard të lartë jetese.

📋 Detajet e Pronës:

📐 Sipërfaqe totale: 130 m²
🏢 Kati: 6 (me ashensor)
🛏️ 3 dhoma gjumi
🛋️ Sallon i bollshëm
🍽️ Kuzhinë e veçuar
💼 Studio pune e dedikuar
🚿 2 tualete me dritare
🌅 2 ballkone, ku njëri ofron pamje panoramike nga Liqeni Artificial
☀️ Planimetri funksionale me ndriçim natyral gjatë gjithë ditës.

✨ Pikat Kryesore:

✔️ Pallat i ri me standard të lartë ndërtimi
✔️ Ambiente të bollshme dhe organizim praktik
✔️ Kuzhinë e ndarë nga zona e ndenjjes
✔️ Studio ideale për punë nga shtëpia ose bibliotekë
✔️ Dy ballkone me pamje të hapur
✔️ Lokacion premium pranë Liqenit Artificial dhe Parkut të Madh

📍 Avantazhet e Lokacionit

Rruga e Kosovarëve është një nga adresat më prestigjioze në Tiranë, e preferuar për qetësinë, sigurinë dhe afërsinë me çdo shërbim. Në pak minuta mund të arrini Parkun e Madh të Liqenit, Bllokun, Komunën e Parisit, shkolla, kopshte, qendra tregtare, restorante dhe institucionet më të rëndësishme të qytetit.

Ky apartament 3+1+2 për shitje te Rruga e Kosovarëve është një zgjedhje ideale për banim familjar, por edhe një investim me vlerë të qëndrueshme në një nga zonat me kërkesën më të lartë në tregun imobiliar të Tiranës.

📞 Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në këtë pronë ekskluzive ne Nr. +355683000973

#ApartamentPerShitje #Apartament3Plus1 #RrugaEKosovareve #LiqeniArtificial #ApartamentNeTirane #LuxuryApartment #RealEstateAlbania #ApartmentForSale #PropertyForSale #InvestimNeTirane #TiranaRealEstate #Apartament130m2 #PamjeNgaLiqeni #LuxuryLiving #PremiumProperty #ParkuILiqenit #HomeForSale #EliteResidence #InvestInAlbania

Cel. : +355683000973

WhatsApp
Location information
address
Rruga e Kosovareve, Tirane, Shqiperi
Back