Tirane, shitet apartament 230 m² 140.000 Euro
- Tirane
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 230 m²
- Cmimi Euro
- 140000 €
SHITET APARTAMENT 2+1+2 ME VERANDË TË MADHE TEK KOMPLEKSI MAGNET.
Shtëpia ndodhet në katin e 5-të të një prej ndërtesave të kompleksit, një nga kompleset më të preferuara për banim në Tiranë.
Sipërfaqja totale e pronës është 230.8 m², ku prej te cilave 99.3m² është sipërfaqe e brendshme, 122.8m² është sipërfaqe e verandës dhe 8.7m² është sipërfaqe e përbashkët.
Në brendësi apartamenti organizohet në 2 dhoma gjumi, sallon dhe kuzhinë, 2 tualete një prej të cilave ndodhet brenda në dhomën martesore, dhe një verandë që mund të investohet dhe shfrytëzohet në mënyra të ndryshme sipas dëshirës.
Shtëpia është e pabanuar dhe ofrohet e pamobiluar.
Shitet në vlerën totale të 140,000 Euro.
Për më shumë informacione ose një vizitë në pronë na kontaktoni: +355696091356.
Shtëpia ndodhet në katin e 5-të të një prej ndërtesave të kompleksit, një nga kompleset më të preferuara për banim në Tiranë.
Sipërfaqja totale e pronës është 230.8 m², ku prej te cilave 99.3m² është sipërfaqe e brendshme, 122.8m² është sipërfaqe e verandës dhe 8.7m² është sipërfaqe e përbashkët.
Në brendësi apartamenti organizohet në 2 dhoma gjumi, sallon dhe kuzhinë, 2 tualete një prej të cilave ndodhet brenda në dhomën martesore, dhe një verandë që mund të investohet dhe shfrytëzohet në mënyra të ndryshme sipas dëshirës.
Shtëpia është e pabanuar dhe ofrohet e pamobiluar.
Shitet në vlerën totale të 140,000 Euro.
Për më shumë informacione ose një vizitë në pronë na kontaktoni: +355696091356.
Contact WhatsApp