Tirane, shitet apartament 2+1 Kati 6, 82 m² 220.000 € (Rruga e Kavajes)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 82 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 6
- Cmimi Euro
- 220000 €
Në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, tek Rruga Islam Alla, shumë pranë Rrugës së Kavajës dhe Qendrës së qytetit, shitet apartament 2+1 në një pallat të ri me ashensor dhe administrim të rregullt.
Apartamenti ndodhet në katin e pestë dhe ka orientim lindor, duke ofruar ndriçim natyral gjatë gjithë ditës dhe pamje të lirë drejt qendrës së qytetit. Organizohet në një sallon të bollshëm së bashku me ambientin e gatimit, dy dhoma gjumi, një tualet dhe një ballkon.
Prona shitet e mobiluar, ashtu siç paraqitet në foto, duke ofruar mundësi të shkëlqyer si për banim personal, ashtu edhe për investim, për shkak të pozicionit të favorshëm dhe kërkesës së lartë për qira në këtë zonë.
Për më shumë informacion dhe një vizitë në pronë, na kontaktoni.
IRG114887
Cel. : +355 69 341 4956
Apartamenti ndodhet në katin e pestë dhe ka orientim lindor, duke ofruar ndriçim natyral gjatë gjithë ditës dhe pamje të lirë drejt qendrës së qytetit. Organizohet në një sallon të bollshëm së bashku me ambientin e gatimit, dy dhoma gjumi, një tualet dhe një ballkon.
Prona shitet e mobiluar, ashtu siç paraqitet në foto, duke ofruar mundësi të shkëlqyer si për banim personal, ashtu edhe për investim, për shkak të pozicionit të favorshëm dhe kërkesës së lartë për qira në këtë zonë.
Për më shumë informacion dhe një vizitë në pronë, na kontaktoni.
IRG114887
Cel. : +355 69 341 4956