• Tirane, shitet apartament 2+1 Kati 6, 111 m² 260.000 € (21 Dhjetori)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
111 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
260000
Apartament 2+1 për Shitje – Rruga Sali Butka, afër Square21

• Lokacioni: Ndodhet në një nga zonat më të kërkuara të qytetit, afër kompleksit Square21, me akses të lehtë në rrugët kryesore dhe shërbime të ndryshme.
  • Sipërfaqja:
    • Sipërfaqja bruto: 110.6 m²
    • Sipërfaqja neto: 98.8 m²
    • Hapësirë e bollshme për një familje, me mundësi për organizim të rehatshëm të ambientit.
  • Ndërtesa:
    • Apartamenti ndodhet në katin e 6-të të një ndërtesë me cilësi të lartë, një nga ndërtimet më të mira të zonës.
    • Fasilitete moderne dhe materiale të cilësisë së lartë, duke siguruar komoditet dhe siguri për banorët.
  • Organizimi:
    • Korridor shpërndarës që lidh ambientet e ndryshme të apartamentit.
    • Ambient i ndenjes dhe gatimit i hapur dhe i bollshëm, ideal për aktivitete familjare.
    • 2 dhoma gjumi të rehatshme dhe të ndara për më shumë privatësi.
    • 2 tualete moderne, për komoditetin e të gjithë familjes.
    • Ballkon i aksesueshëm nga ambienti i ndenjes dhe dhoma e gjumit, i ndriçuar gjatë gjithë ditës, duke ofruar mundësi për ajrosje dhe relaks.
  • Ndriçimi dhe orientimi:
    • Apartamenti është i ndriçuar gjatë gjithë ditës, duke siguruar dritë natyrale dhe një ambient të ngrohtë dhe mikpritës.
  • Dokumentacioni:
    • Prona disponon dokumentacion të rregullt hipotekor, për një blerje të sigurt dhe të shpejtë.
Ky apartament është një mundësi e shkëlqyer për ata që kërkojnë një ambient të rehatshëm dhe cilësor në një zonë të zhvilluar!

Cel. : 0692070047

WhatsApp
Back