Tirane, shitet apartament 2+1 Kati 5, 72 m² 140.000 € (Myslym Shyri (rruga Muhamet Gjollesha))
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 72 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 5
- Cmimi Euro
- 140000 €
Ofrohet për shitje një apartament tipologjia 2+1, i vendosur në një nga zonat më të kërkuara për banim, në Myslym Shyri (rruga Muhamet Gjollesha).
Detajet kryesore të apartamentit janë si vijon:
Ndodhet në katin e 5-të të një godine ekzistuese, e cila ka sistem kapot të jashtëm dhe tarraca të izoluara.
Apartamenti është rinovuar së fundmi, duke përfshirë ndryshime në dyer, dritare, sistemin e ndriçimit, parketin etj.
Organizohet në një ambient të përbashkët për ndenje dhe gatim, dy dhoma gjumi, si dhe një tualet.
Zona ka një akses të shkëlqyer, duke lidhur lehtësisht me rrugën Myslym Shyri dhe Bulevardin Gjergj Fishta.
Për të organizuar një vizitë në pronë ose për më shumë informacione, ju lutem na kontaktoni ne nr 0696553940
Cel. : 0696563940
Detajet kryesore të apartamentit janë si vijon:
Ndodhet në katin e 5-të të një godine ekzistuese, e cila ka sistem kapot të jashtëm dhe tarraca të izoluara.
Apartamenti është rinovuar së fundmi, duke përfshirë ndryshime në dyer, dritare, sistemin e ndriçimit, parketin etj.
Organizohet në një ambient të përbashkët për ndenje dhe gatim, dy dhoma gjumi, si dhe një tualet.
Zona ka një akses të shkëlqyer, duke lidhur lehtësisht me rrugën Myslym Shyri dhe Bulevardin Gjergj Fishta.
Për të organizuar një vizitë në pronë ose për më shumë informacione, ju lutem na kontaktoni ne nr 0696553940
Cel. : 0696563940