Tirane, shitet apartament 2+1 Kati 4, 98 m² 177.038 € (Astir)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
- Location Rruga + Nr.
- Astir
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 98 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 177038 €
Në një nga zonat më të zhvilluara dhe më të kërkuara të Tiranës, ofrohet për shitje një apartament 2+1 me organizim shumë funksional dhe dokumentacion të rregullt. I pozicionuar pranë Kronos Lounge, apartamenti është ideal për familje, çifte të reja ose si investim, falë aksesit të lehtë në çdo shërbim dhe mundësisë për blerje me kredi bankare.
Prona ndodhet në katin e 4-t të një pallati me ashensor, duke ofruar komoditet dhe një ambient të qetë për jetesë.
Apartamenti ndodhet në Astir, pranë Kronos Lounge, një zonë me zhvillim të vazhdueshëm dhe infrastrukturë të kompletuar. Në afërsi gjenden shkolla, kopshte, supermarkete, farmaci, qendra tregtare, transport publik dhe çdo shërbim i nevojshëm për një jetesë komode.
Nëse jeni në kërkim të një apartamenti 2+1 për shitje në Astir, me hipotekë, mundësi kredie dhe në një nga zonat më të preferuara të Tiranës, kjo pronë është një mundësi që ia vlen të vizitohet.
#ApartamentPerShitje #Apartament2Plus1 #Astir #KronosLounge #ShitjeApartament #ApartamentNeTirane #RealEstateAlbania #ApartmentForSale #PropertyForSale #TiranaRealEstate #Hipoteke #KrediBankare #InvestimNeTirane #HomeForSale #ImmobiliareTirane #PropertyInvestment #AstirTirane #ApartamentModern
Cel. : +355683000973
Location information