Tirane, shitet apartament 2+1 Kati 4, 122 m² 208.000 € (Riverside Residence (ID: 530181047-522)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Don Bosko | Jordan Misja | Bulevardi i Ri
- Location Rruga + Nr.
- Riverside Residence (ID: 530181047-522
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 122 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 208000 €
Apartment 2+1 ne shitje Riverside Residence!
Apartamenti ka siperfaqe 122.15 m2 bruto dhe 99.6 m2 neto
Një kompleks banimi dhe shërbimesh 10 kate + 3 kate nën tokë.
Në rezidencën Tirana Riverside 1 gjeni gjithçka që keni nevojë për një jetë stil,modern,dhe ekskluziv.
Rezidenca ofron hapësira rekreative, sociale e edukative për të gjitha grupmoshat e banorëve tanë duke ruajtur me delikatesë privatësinë dhe duke promovuar ndërveprimin mes nesh.
Qendra Tregtare në brendësi të Tirana Riverside 1 do ti shërbejë komunitetit dhe komuniteteve urbane përreth duke e shndërruar atë në qendrën ekonomike dhe shoqërore të të gjithë zonës.
Pozita strategjike e rezidencës me aksesin e plotë dhe të lehtë në infrastrukturë dhe shërbime janë parathënie e të ardhmes së saj si një nga zonat më të kërkuara dhe më të zhvilluara në kryeqytet.
Cel. : 0697017101
Apartamenti ka siperfaqe 122.15 m2 bruto dhe 99.6 m2 neto
Një kompleks banimi dhe shërbimesh 10 kate + 3 kate nën tokë.
Në rezidencën Tirana Riverside 1 gjeni gjithçka që keni nevojë për një jetë stil,modern,dhe ekskluziv.
Rezidenca ofron hapësira rekreative, sociale e edukative për të gjitha grupmoshat e banorëve tanë duke ruajtur me delikatesë privatësinë dhe duke promovuar ndërveprimin mes nesh.
Qendra Tregtare në brendësi të Tirana Riverside 1 do ti shërbejë komunitetit dhe komuniteteve urbane përreth duke e shndërruar atë në qendrën ekonomike dhe shoqërore të të gjithë zonës.
Pozita strategjike e rezidencës me aksesin e plotë dhe të lehtë në infrastrukturë dhe shërbime janë parathënie e të ardhmes së saj si një nga zonat më të kërkuara dhe më të zhvilluara në kryeqytet.
Cel. : 0697017101
Location information