• Tirane, shitet apartament 2+1 Kati 4, 105 m² 278.000 € (Liqen i thate)

Tirane
Location Rruga + Nr.
Liqen i thate
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
105 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
278000
Ky apartament i përfunduar me shumë kujdes, me organizim 2+1+2, është në shitje në zonën prestigjioze të Liqenit të Thatë, vetëm pak minuta larg Kopshtit Zoologjik dhe Liqenit Artificial të Tiranës. I pozicionuar në një nga zonat rezidenciale më të kërkuara të kryeqytetit, apartamenti ofron një ekuilibër të shkëlqyer mes qetësisë, hapësirave të gjelbra dhe aksesit të lehtë drejt pikave kryesore të qytetit.

Apartamenti ndodhet në pjesën e poshtme të zonës së Liqenit Artificial, në drejtim të Liqenit të Thatë, me lidhje të favorshme drejt Komunës së Parisit, Tiranës së Re dhe Rrugës së Elbasanit. Ky pozicion strategjik u mundëson banorëve të shijojnë një stil jetese të qetë, ndërkohë që ndodhen vetëm pak minuta larg shkollave, supermarketeve, restoranteve, kafeneve, qendrave të fitnesit dhe të gjitha shërbimeve të nevojshme për përditshmërinë.

I pozicionuar në katin e 4-t të një pallati rezidencial 6-katësh, të përfunduar gjatë viteve 2023–2024, apartamenti kombinon arkitekturën moderne, cilësinë e ndërtimit dhe një planimetri shumë funksionale, të projektuar për një jetesë familjare sa më komode.

Prona ka një sipërfaqe bruto prej 105 m² dhe një sipërfaqe neto prej 91 m². Salloni i bollshëm lidhet në mënyrë harmonike me kuzhinën dhe ambientin e ngrënies, duke krijuar një hapësirë të ndriçuar dhe mikpritëse, të përshtatshme si për jetën e përditshme, ashtu edhe për pritjen e familjarëve apo miqve.

Apartamenti përbëhet nga dy dhoma gjumi të bollshme, dy tualete dhe një ballkon privat, i cili ofron hapësirë shtesë për qëndrim në ambient të jashtëm. Njëri prej tualeteve ka dritare, duke mundësuar ajrosje natyrale dhe ndriçim gjatë ditës, një element gjithnjë e më i vlerësuar për komoditetin dhe funksionalitetin që ofron.

Një nga avantazhet kryesore të pronës është orientimi lindje dhe jug, i cili mundëson depërtimin e dritës natyrale gjatë gjithë ditës. Ndriçimi i bollshëm krijon një atmosferë të ngrohtë dhe mikpritëse, ndërsa i bën ambientet të duken më të hapura dhe më të rehatshme.

I ndërtuar sipas standardeve moderne, apartamenti ofron izolim termik shumë të mirë, duke ruajtur ngrohtësinë gjatë dimrit dhe freskinë natyrale gjatë verës. Kjo rrit ndjeshëm komoditetin gjatë gjithë vitit dhe ndihmon në uljen e konsumit të energjisë dhe kostove për ngrohje apo ftohje.

Apartamenti shitet plotësisht i mobiluar, ashtu siç paraqitet, duke përfshirë mobiliet dhe rifiniturat e brendshme. Çdo detaj është përzgjedhur me kujdes, duke i mundësuar pronarit të ardhshëm të zhvendoset menjëherë pa qenë nevoja për investime shtesë. Kjo e bën pronën të përshtatshme si për banim të përhershëm, ashtu edhe për rezidencë ekzekutive ose investim afatgjatë.

Zona përreth është ndër më të kërkuarat në Tiranë për banim, e vlerësuar për ambientin e pastër, hapësirat e gjelbra, shëtitoret dhe afërsinë me Parkun e Madh të Tiranës. Të jetosh në këtë zonë do të thotë të përfitosh nga një stil jetese më i qetë, pa humbur aksesin e shpejtë drejt qendrës së qytetit dhe zonave kryesore të biznesit dhe tregtisë.

Me çmim €278,000, ky apartament 2+1+2, plotësisht i mobiluar, përfaqëson një mundësi shumë të mirë për të zotëruar një banesë moderne në një nga zonat rezidenciale me vlerën më të lartë në Tiranë, duke kombinuar vendndodhjen, komoditetin, eficiencën energjetike dhe potencialin për investim afatgjatë.

Karakteristikat Kryesore

Çmimi: €278,000
Lloji i Pronës: Apartament në Shitje
Vendndodhja: Liqeni i Thatë, pranë Kopshtit Zoologjik, Tiranë
Organizimi: 2+1+2
Sipërfaqja Bruto: 105 m²
Sipërfaqja Neto: 91 m²
Kati: 4
Pallati: 6 kate
I përfunduar në vitet 2023–2024
Plotësisht i mobiluar
Shitet siç paraqitet
Ballkon privat
Dy tualete
Një tualet me dritare
Orientim lindje dhe jug
Ndriçim natyral shumë i mirë
Izolim termik cilësor
I ngrohtë gjatë dimrit dhe i freskët gjatë verës
Ndërtim modern
Planimetri funksionale
Gati për banim të menjëhershëm
Vendndodhje rezidenciale pranë Liqenit Artificial dhe Kopshtit Zoologjik
Akses i lehtë drejt Komunës së Parisit, Tiranës së Re dhe Rrugës së Elbasanit
I përshtatshëm për banim të përhershëm ose investim afatgjatë

Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutemi kontaktoni VivaView Real Estate.

Cel. : +355 68 545 3333

WhatsApp
Location information
address
Liqen i thate, Tirane, Shqiperi
Back