Tirane, shitet apartament 2+1 Kati 3, 96 m² 280.000 € (Sami Frashri)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Blloku
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 96 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 280000 €
Ofrohet për shitje një apartament 2+1, i pozicionuar në një nga zonat më elitare dhe të kërkuara të Tiranës, në Ish-Bllok. Apartamenti ndodhet në një vend strategjik, me akses të shpejtë në institucione, lokale, dyqane, dhe çdo shërbim të nevojshëm për një jetesë moderne dhe komode.
Pozicion elitar: Ish-Blloku ofron standard të lartë jetese dhe prestigj për çdo individ apo familje që zgjedh të jetojë aty.
Investim afatgjatë: Vlera e pronave në këtë zonë është gjithmonë në rritje, duke e bërë investimin shumë të sigurt dhe fitimprurës.
Jete urbane aktive: Me qendrat e artit, kafet dhe eventet kulturore të shumta, zona është gjithmonë plot gjallëri.
Siguri maksimale: Me praninë e shumë ambasadave dhe institucioneve të rëndësishme, Ish-Blloku është një nga zonat më të sigurta në qytet.
Organizimi
Cel. : 0694535107
Pozicion elitar: Ish-Blloku ofron standard të lartë jetese dhe prestigj për çdo individ apo familje që zgjedh të jetojë aty.
Investim afatgjatë: Vlera e pronave në këtë zonë është gjithmonë në rritje, duke e bërë investimin shumë të sigurt dhe fitimprurës.
Jete urbane aktive: Me qendrat e artit, kafet dhe eventet kulturore të shumta, zona është gjithmonë plot gjallëri.
Siguri maksimale: Me praninë e shumë ambasadave dhe institucioneve të rëndësishme, Ish-Blloku është një nga zonat më të sigurta në qytet.
Organizimi
- Ambient ndenje
- Ambient gatimi
- Aneks
- 2 Dhoma gjumi
- Tualet
- Ballkon
- 3 Kondicioner
- E mobiluar
- Kati 3 banim
- Pallat egzistues
Cel. : 0694535107