Tirane, shitet apartament 2+1 Kati 12, 119 m² 720.000 € (Urban Limit)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Piramida | ETC | RTSH | Stadiumi Arena
- Location Rruga + Nr.
- Urban Limit
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 119 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 12
- Cmimi Euro
- 720000 €
Apartament bashkëkohor me sipërfaqe totale 119 m², tipologji 2+1, i pozicionuar në katin e 12-të të kompleksit rezidencial Urban Limit, një nga zhvillimet më moderne dhe të kërkuara të Tiranës.
Apartamenti karakterizohet nga organizim funksional dhe ndriçim natyral i bollshëm, falë dritareve të mëdha dhe orientimit të favorshëm që ofron pamje panoramike mbi qytet.
Organizimi i brendshëm:
• Ambient ndenjeje i hapur me kuzhinë moderne
• Dy dhoma gjumi komode dhe të mirëorganizuara
• Dy tualete bashkëkohore me përfundime cilësore
• Ballkon me pamje panoramike mbi Tiranën
Ndërtesa është ndërtim i ri, me standarde të larta ndërtimi, ashensorë bashkëkohorë dhe sistem sigurie 24/7, duke garantuar komoditet dhe siguri maksimale për banorët.
Zona përreth ofron akses të menjëhershëm me rrugët kryesore të qytetit, qendra tregtare, supermarkete, bare, restorante dhe shërbime të përditshme, duke e bërë këtë pronë perfekte për një stil jetese urban dhe të rehatshëm.
Për më shumë informacione na kontaktoni!
126250
Cel. : 0684031303
Apartamenti karakterizohet nga organizim funksional dhe ndriçim natyral i bollshëm, falë dritareve të mëdha dhe orientimit të favorshëm që ofron pamje panoramike mbi qytet.
Organizimi i brendshëm:
• Ambient ndenjeje i hapur me kuzhinë moderne
• Dy dhoma gjumi komode dhe të mirëorganizuara
• Dy tualete bashkëkohore me përfundime cilësore
• Ballkon me pamje panoramike mbi Tiranën
Ndërtesa është ndërtim i ri, me standarde të larta ndërtimi, ashensorë bashkëkohorë dhe sistem sigurie 24/7, duke garantuar komoditet dhe siguri maksimale për banorët.
Zona përreth ofron akses të menjëhershëm me rrugët kryesore të qytetit, qendra tregtare, supermarkete, bare, restorante dhe shërbime të përditshme, duke e bërë këtë pronë perfekte për një stil jetese urban dhe të rehatshëm.
Për më shumë informacione na kontaktoni!
126250
Cel. : 0684031303
Contact WhatsApp
Location information