Tirane, shitet apartament 2+1 Kati 11, 138 m² (Bllok)
- Tirane
- Location Rruga + Nr.
- Bllok
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 138 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 11
Apartament modern në zemër të Bllokut – Pamje mahnitëse nga Presidenca dhe Liqeni
Shitet apartament luksoz në katin e 11-të të një godine moderne, në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës – në zemër të Bllokut.
Me një sipërfaqe prej 137.5 m², ky apartament ofron një kombinim perfekt të komoditetit, stilit dhe lokacionit elitar.
Karakteristikat kryesore:
• 2 dhoma gjumi të bollshme, secila me garderobë të dedikuar
• 2 tualete të kompletuara me materiale cilësore
• Ambient ndenjeje i hapur me dritare të mëdha që ofrojnë dritë natyrale gjatë gjithë ditës
• Pamje panoramike nga Presidenca dhe Liqeni Artificial – një privilegj i rrallë urban
• Kati i 11-të – qetësi, intimitet dhe ajër i pastër mbi qytet
• Ndodhet në një zonë me akses të menjëhershëm në restorante, kafene, dyqane dhe institucione
ID e Pronës: Neom114073
Ka hipoteke: Po
Ky apartament është zgjedhja ideale për ata që kërkojnë jetesë premium në një nga zonat më elitare të Tiranës, me një kombinim të shkëlqyer midis rehatisë urbane dhe luksit bashkëkohor.
Cel. : 0697595561
Shitet apartament luksoz në katin e 11-të të një godine moderne, në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës – në zemër të Bllokut.
Me një sipërfaqe prej 137.5 m², ky apartament ofron një kombinim perfekt të komoditetit, stilit dhe lokacionit elitar.
Karakteristikat kryesore:
• 2 dhoma gjumi të bollshme, secila me garderobë të dedikuar
• 2 tualete të kompletuara me materiale cilësore
• Ambient ndenjeje i hapur me dritare të mëdha që ofrojnë dritë natyrale gjatë gjithë ditës
• Pamje panoramike nga Presidenca dhe Liqeni Artificial – një privilegj i rrallë urban
• Kati i 11-të – qetësi, intimitet dhe ajër i pastër mbi qytet
• Ndodhet në një zonë me akses të menjëhershëm në restorante, kafene, dyqane dhe institucione
ID e Pronës: Neom114073
Ka hipoteke: Po
Ky apartament është zgjedhja ideale për ata që kërkojnë jetesë premium në një nga zonat më elitare të Tiranës, me një kombinim të shkëlqyer midis rehatisë urbane dhe luksit bashkëkohor.
Cel. : 0697595561
Location information