Tirane, shitet apartament 2+1 Kati 1, 112 m² 168.720 € (Sokrat Miho)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 11 QTU | Kashar | Casa Italia
- Location Rruga + Nr.
- Sokrat Miho
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 112 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 168720 €
Apartament 2+1 në shitje, kompleksi "RiverPark", 168720 Euro
Informacionet e detajuara:
Sipërfaqe totale: 112.48 m2
Sipërfaqe neto: 93.66 m2
Sipërfaqe e përbashkët: 18.82 m2
Kodi i pronës: A03
Kati i parë, shkalla A, orientimi Veri-Perendim/J
Çmimi 168720 Euro. Disponojmë edhe njësi parkimi.
Kontaktoni ne nr: +355 69 749 3552
Kompleksi "River Park" ofron komoditet banimi maksimal, me zonë pedonale në katin zero, dedikuar vetëm për këmbësorët, pa akses për mjetet e transportit. Hapësirat e gjelbra të parkut kombinohen me ambientet sportive që krijojnë mundësi argëtimi për të gjitha moshat. Pjesë e projektit është dhe qendra polifunksionale me njësi tregtare e shërbimesh nga markat më të njohura në vend. I projektuar nga studio të njohura ndërkombëtare, dizajni i fasadës me materialet dhe ngjyrat e zgjedhura e identifikon kompleksin si një nga ndërtimet më moderne të viteve të fundit në Tiranë. Vend-ndodhja e kompleksit fare pranë institucioneve të reja arsimore që po ndërtohen, ofron edhe akses të shpejtë në autostradën Tiranë-Durrës dhe Unazën e Madhe të Tiranës.
Cel. : +355 69 749 3552
Informacionet e detajuara:
Sipërfaqe totale: 112.48 m2
Sipërfaqe neto: 93.66 m2
Sipërfaqe e përbashkët: 18.82 m2
Kodi i pronës: A03
Kati i parë, shkalla A, orientimi Veri-Perendim/J
Çmimi 168720 Euro. Disponojmë edhe njësi parkimi.
Kontaktoni ne nr: +355 69 749 3552
Kompleksi "River Park" ofron komoditet banimi maksimal, me zonë pedonale në katin zero, dedikuar vetëm për këmbësorët, pa akses për mjetet e transportit. Hapësirat e gjelbra të parkut kombinohen me ambientet sportive që krijojnë mundësi argëtimi për të gjitha moshat. Pjesë e projektit është dhe qendra polifunksionale me njësi tregtare e shërbimesh nga markat më të njohura në vend. I projektuar nga studio të njohura ndërkombëtare, dizajni i fasadës me materialet dhe ngjyrat e zgjedhura e identifikon kompleksin si një nga ndërtimet më moderne të viteve të fundit në Tiranë. Vend-ndodhja e kompleksit fare pranë institucioneve të reja arsimore që po ndërtohen, ofron edhe akses të shpejtë në autostradën Tiranë-Durrës dhe Unazën e Madhe të Tiranës.
Cel. : +355 69 749 3552
Location information