• Tirane, shitet apartament 2+1 Kati 0, 236 m² 315.000 €

Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
236 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
315000
Shitet apartament 2+1 ne Rezidencen Park Houses Rezidenca Park Houses është një ndër rezidencat më moderne dhe të menduara me kujdes në Tiranë, që bashkon elegancën urbane me qetësinë e natyrës. E vendosur në një nga zonat më të preferuara për banim, kjo rezidencë ofron: -Arkitekturë bashkëkohore dhe cilësi ndërtimi të lartë -Hapësira të ndriçuara natyralisht dhe organizim funksional -Oborr i gjelbëruar, ambiente relaksi dhe kënde lojërash për fëmijë -Parkim i dedikuar nëntokësor dhe siguri 24/7 -Afërsi me shkolla, supermarkete, institucione dhe qendra tregtare Informacion mbi apartamentin: • Sipërfaqja neto : 113.82 m2 • Sipërfaqja e perbashket : 20.49 m2 • Sipërfaqja verande : 102 m2 • Sipërfaqja totale : 236.31m2 • Kati 0 Organizimi : • Salloni i ndenjes • Ambjenti i Gatimit • 2 Dhoma gjumi • 2 Tualete • Garderobe • Lavanderi • Verande Bëhu pjesë e një komuniteti të qetë dhe familjar. Jetesa në Park Houses nuk është vetëm një zgjedhje banimi – është një stil jetese. Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, na kontaktoni.

PLUS58769

Location information
address
Tirane, Shqiperi
Back