Tirane, shitet apartament 2+1 Kati 0, 104 m² 109.200 € (Rruga Lidhja e Prizrenit)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 11 Instituti | Kamez | Paskuqan
- Location Rruga + Nr.
- Rruga Lidhja e Prizrenit
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 104 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 109200 €
Ofrohet për shitje apartament në zonën e Paskuqan, konkretisht tek Rruga Lidhja e Prizrenit, një zonë në zhvillim të shpejtë dhe me akses të mirë në qytet.
Apartamenti ndodhet në katin 0 të një godine 5-katëshe dhe është aktualisht në fazë karabina, duke ju ofruar mundësinë ta përfundoni sipas preferencave tuaja.
Detaje të pronës:
Organizimi:
Apartamenti ka planimetri funksionale dhe është i përshtatshëm si për banim familjar ashtu edhe për investim.
Çmimi:
Zona e Paskuqan është në rritje të vazhdueshme dhe shumë e kërkuar në treg, duke e bërë këtë pronë një mundësi shumë të mirë me çmim konkurrues.
Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë, na kontaktoni
Cel. : 0692094878
Apartamenti ndodhet në katin 0 të një godine 5-katëshe dhe është aktualisht në fazë karabina, duke ju ofruar mundësinë ta përfundoni sipas preferencave tuaja.
Detaje të pronës:
- Tipologjia: 2+1
- Sipërfaqe totale: 104 m²
- Sipërfaqe e brendshme: 90 m²
- Sipërfaqe e përbashkët: 14 m²
Organizimi:
- 2 dhoma gjumi
- Dhomë ndenje + kuzhinë
- 1 ose më shumë banjo (sipas projektit)
Apartamenti ka planimetri funksionale dhe është i përshtatshëm si për banim familjar ashtu edhe për investim.
Çmimi:
- 1050 €/m²
- Vlera totale: 109,200 €
Zona e Paskuqan është në rritje të vazhdueshme dhe shumë e kërkuar në treg, duke e bërë këtë pronë një mundësi shumë të mirë me çmim konkurrues.
Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë, na kontaktoni
Cel. : 0692094878
Location information