Tirane, shitet apartament 2+1+BLK Kati 10, 119 m² 1.200 Euro (Rruga ''Jordan Misja'')
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Don Bosko | Jordan Misja | Bulevardi i Ri
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 119 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 10
- Cmimi Euro
- 142800 €
Zona/Rruga : Rruga ''Jordan Misja''
Shitet Apartament 2+1 Me Garazhd !!
Bulevardi i Ri
Cmimi Apartamenti : 1200 Euro /m2
Siperfaqe: 119.02 m2
2 dhoma gjumi
1 dhome ndenje
2 tualete
Ballkon
Kati 10, pallat I ri me ashensor
Post Parkimi Me Siperfaqe: 31. 78 m2
Cmimi Post Parkimi: 12000 Euro
Për më shumë informacion mund të na kontaktoni.
:+355 69 408 5700
#agjentimobiliar #konsulent #konsulentijuajpersonal #konsulentimobiliar #realestatealbania #realestate #apartament #agjensiimobiliare #apartamentemeqira #qira #shtepinetirane #apartamentnetirane #shtepi #apartament #tirane
#agjenciimobiliare #okazion #shtepineshitjetiraneokazion #realestatealbania #shtepineshitjeurgjente #shtepinetiraneqira2022
#shtepineshitje #apartamentepershitje #shitjeapartamentesh #uljecmimi #superokazion #okazion #agjensiimobiliare #shitje
Cel. : 0694085700
Shitet Apartament 2+1 Me Garazhd !!

Post Parkimi Me Siperfaqe: 31. 78 m2

Për më shumë informacion mund të na kontaktoni.

#agjentimobiliar #konsulent #konsulentijuajpersonal #konsulentimobiliar #realestatealbania #realestate #apartament #agjensiimobiliare #apartamentemeqira #qira #shtepinetirane #apartamentnetirane #shtepi #apartament #tirane
#agjenciimobiliare #okazion #shtepineshitjetiraneokazion #realestatealbania #shtepineshitjeurgjente #shtepinetiraneqira2022
#shtepineshitje #apartamentepershitje #shitjeapartamentesh #uljecmimi #superokazion #okazion #agjensiimobiliare #shitje
Cel. : 0694085700