Tirane, shitet apartament 2+1+Ballkon Kati 7, 97 m² 140.000 € (Bulevardi Kasharit)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
- Location Rruga + Nr.
- Bulevardi Kasharit
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 97 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 7
- Cmimi Euro
- 140000 €
Shitet Apartament 2+1+2 në Astir 140.000 Mije Euro– Rezidenca Alba Konstruksion
Ofrohet për shitje apartament modern i tipologjisë 2+1+2, me sipërfaqe totale 96.4 m² dhe sipërfaqe neto 84 m². Apartamenti ndodhet në katin e 7-të të një ndërtimi cilësor, me orientim jug-lindje që siguron ndriçim natyral gjatë gjithë ditës.
Prona është pjesë e një rezidence të re dhe cilësore në zonën e Astirit, aktualisht në fazë përfundimtare ndërtimi, me afat dorëzimi në Qershor 2026.
Karakteristikat kryesore:
Çmimi & Kushtet:
Një mundësi shumë e mirë investimi ose banimi në një nga zonat më të kërkuara dhe në zhvillim të Tiranës.
Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë, ju lutem kontaktoni.
Cel. : 0692069302
*Ky njoftim publikohet nga agjensi imobiliare dhe tarifa e ndërmjetesimit në blerje është 1% e vlerës totale të shitjes.
Ofrohet për shitje apartament modern i tipologjisë 2+1+2, me sipërfaqe totale 96.4 m² dhe sipërfaqe neto 84 m². Apartamenti ndodhet në katin e 7-të të një ndërtimi cilësor, me orientim jug-lindje që siguron ndriçim natyral gjatë gjithë ditës.
Prona është pjesë e një rezidence të re dhe cilësore në zonën e Astirit, aktualisht në fazë përfundimtare ndërtimi, me afat dorëzimi në Qershor 2026.
Karakteristikat kryesore:
- Tipologjia: 2 dhoma gjumi, sallon + kuzhinë, 2 tualete
- Sipërfaqe totale: 96.4 m²
- Sipërfaqe neto: 84 m²
- Kati: 7
- Orientimi: Jug-Lindje
- Rezidencë e re me standarde bashkëkohore
Çmimi & Kushtet:
- Vlera totale: 140,000 €
- Përfshin post parkimi në katin -2 (i detyrueshëm)
- Likuidimi: Total në momentin e nënshkrimit të kontratës
- Statusi: Pa hipotekë
Një mundësi shumë e mirë investimi ose banimi në një nga zonat më të kërkuara dhe në zhvillim të Tiranës.
Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë, ju lutem kontaktoni.
*Ky njoftim publikohet nga agjensi imobiliare dhe tarifa e ndërmjetesimit në blerje është 1% e vlerës totale të shitjes.
Location information