Tirane, shitet apartament 2+1+Ballkon Kati 7, 97 m² 130.000 € (fresk)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 3 Fresku | Linze
- Location Rruga + Nr.
- fresk
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 97 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 7
- Cmimi Euro
- 130000 €
Shesim apartament 2+1+2 në një nga zonat më të kërkuara në Fresk, tek Rruga Muhamet Deliu.
Detajet e pronës:
• Sipërfaqe Totale: 97 m² (Sipërfaqe e brendshme: 85 m²)
• Organizimi: Sallon ndenje i bollshëm bashkë me ambientin e gatimit, 2 dhoma gjumi, 2 tualete dhe ballkon.
• Kati: 7 (pallat i ri, i pajisur me ashensor funksional)
• Gjendja: Gjysmë i mobiluar, i gatshëm për banim ose investim për qira.
• Dokumentacioni: Me dokumentacion të rregullt hipotekor (Me Hipotekë).
Pse ia vlen kjo pronë?
Zona sapo ka kaluar një rinovim të plotë infrastrukturor me rrugë të shtruara, ndriçim të ri publik dhe hapesira të gjelbërta përreth. Ofron të gjitha facilitetet e nevojshme (supermarkete, shkolla, farmaci, transport publik) shumë afër pallatit.
Çmimi: 130,000 €
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë në pronë, ju lutem më kontaktoni në privat!
Cel. : 0697751967
Detajet e pronës:
• Sipërfaqe Totale: 97 m² (Sipërfaqe e brendshme: 85 m²)
• Organizimi: Sallon ndenje i bollshëm bashkë me ambientin e gatimit, 2 dhoma gjumi, 2 tualete dhe ballkon.
• Kati: 7 (pallat i ri, i pajisur me ashensor funksional)
• Gjendja: Gjysmë i mobiluar, i gatshëm për banim ose investim për qira.
• Dokumentacioni: Me dokumentacion të rregullt hipotekor (Me Hipotekë).
Pse ia vlen kjo pronë?
Zona sapo ka kaluar një rinovim të plotë infrastrukturor me rrugë të shtruara, ndriçim të ri publik dhe hapesira të gjelbërta përreth. Ofron të gjitha facilitetet e nevojshme (supermarkete, shkolla, farmaci, transport publik) shumë afër pallatit.
Çmimi: 130,000 €
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë në pronë, ju lutem më kontaktoni në privat!
Cel. : 0697751967
Location information