Tirane, shitet apartament 2+1+Ballkon Kati 4, 95 m² 170.000 € (Komuna e Parisit)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Komuna Parisit | Kristal Center
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 95 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 170000 €
Për Shitje: Apartament 2+1 me Verandë në Komunën e Parisit
Ju ofrojmë një mundësi të shkëlqyer për të blerë një apartament të bukur dhe të mobiluar në një nga zonat më të preferuara të qytetit. Ky apartament i ndodhur në Komunën e Parisit përfshin:
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, ju lutem na kontaktoni.
Ky apartament ofron një mundësi të shkëlqyer për të jetuar në një ambient komod dhe të sigurt.
Cmimi i shitjes 170.000€.
Cel. : 0674010600
Ju ofrojmë një mundësi të shkëlqyer për të blerë një apartament të bukur dhe të mobiluar në një nga zonat më të preferuara të qytetit. Ky apartament i ndodhur në Komunën e Parisit përfshin:
- Siperfaqe: 95 m² e brendshme dhe 40 m² verandë, ideale për relaksim dhe aktivitete të jashtme.
- Mobilim: Apartamenti ofrohet i mobiluar me stil dhe cilësi të lartë.
- Garazh: Përfshin një garazh të mbyllur me qepen, për sigurinë dhe mbrojtjen e makinës tuaj.
- Dokumentacion: I gjithë dokumentacioni është në rregull dhe i përditësuar hipotekor.
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, ju lutem na kontaktoni.
Ky apartament ofron një mundësi të shkëlqyer për të jetuar në një ambient komod dhe të sigurt.
Cmimi i shitjes 170.000€.
Cel. : 0674010600
Contact WhatsApp