Tirane, shitet apartament 2+1+Ballkon Kati 4, 70 m² 125.000 € (Perballe Shkolles Harry Fultz)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Stacioni Trenit | Zogu i Zi
- Location Rruga + Nr.
- Perballe Shkolles Harry Fultz
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 70 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 125000 €
Apartament 2+1 për Shitje – Zogu i Zi, përballë Harry Fultz, Tiranë
Shitet apartament i tipologjisë 2+1 me ballkon, me sipërfaqe totale 70 m², i pozicionuar në katin e 4-t të një ndërtese të mirëmbajtur, pa ashensor. Ndodhet në një nga zonat më të preferuara dhe më të kërkuara të Tiranës – Zogu i Zi, përballë shkollës “Harry Fultz”.
Karakteristikat kryesore:
Ambient ndenjeje i ndriçuar natyralisht + kuzhinë
2 dhoma gjumi
1 tualet
Ballkon me dalje nga dhoma kryesore
I pamobiluar – i gatshëm për arredim sipas dëshirës tuaj
Vendndodhje strategjike:
Akses i menjëhershëm në rrugët kryesore të qytetit
Afër institucioneve arsimore, spitaleve, linjave të transportit urban, supermarketeve dhe pikave të shërbimit
Çmimi: 125,000 €
Një mundësi e shkëlqyer për banim ose investim në zemër të Tiranës. Apartamenti ofron potencial të lartë për qira mujore, falë pozicionit të favorshëm dhe kërkesës së lartë në zonë.
Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë, mos hezitoni të na kontaktoni në +355672884887
Cel. : 0672884887
Shitet apartament i tipologjisë 2+1 me ballkon, me sipërfaqe totale 70 m², i pozicionuar në katin e 4-t të një ndërtese të mirëmbajtur, pa ashensor. Ndodhet në një nga zonat më të preferuara dhe më të kërkuara të Tiranës – Zogu i Zi, përballë shkollës “Harry Fultz”.

Ambient ndenjeje i ndriçuar natyralisht + kuzhinë
2 dhoma gjumi
1 tualet
Ballkon me dalje nga dhoma kryesore
I pamobiluar – i gatshëm për arredim sipas dëshirës tuaj

Akses i menjëhershëm në rrugët kryesore të qytetit
Afër institucioneve arsimore, spitaleve, linjave të transportit urban, supermarketeve dhe pikave të shërbimit

Një mundësi e shkëlqyer për banim ose investim në zemër të Tiranës. Apartamenti ofron potencial të lartë për qira mujore, falë pozicionit të favorshëm dhe kërkesës së lartë në zonë.

Cel. : 0672884887
Location information