Tirane, shitet apartament 2+1+Ballkon , 83 m² (ASTIR)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 83 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Cmimi Euro
- 11500 €
Ky apartament ndodhet në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, në Astir. Ofrohet një mundësi e shkëlqyer për ata që kërkojnë një ambient të rehatshëm dhe modern për jetesë. Apartamenti ka një sipërfaqe totale prej 83m² bruto dhe 72m² neto, duke ofruar hapësira të bollshme për një familje.
Është i pozicionuar në katin e dytë të një godine me ashensor, duke garantuar akses të lehtë dhe komod. Apartamenti ka një planimetrinë 2+1, e cila përfshin dy dhoma gjumi, një sallon, një kuzhinë dhe një ballkon të vogël që shton mundësitë për të shijuar ajrin e pastër.
Apartamenti është me hipotekë, duke siguruar një proces të sigurt dhe të shpejtë blerjeje. Çmimi i këtij apartamenti është 11,500 Euro, një mundësi e shkëlqyer për investim apo për jetesë.
Për më shumë informacion dhe për të rezervuar një vizitë, ju ftojmë të na kontaktoni!
Cel. : 0692535561
Është i pozicionuar në katin e dytë të një godine me ashensor, duke garantuar akses të lehtë dhe komod. Apartamenti ka një planimetrinë 2+1, e cila përfshin dy dhoma gjumi, një sallon, një kuzhinë dhe një ballkon të vogël që shton mundësitë për të shijuar ajrin e pastër.
Apartamenti është me hipotekë, duke siguruar një proces të sigurt dhe të shpejtë blerjeje. Çmimi i këtij apartamenti është 11,500 Euro, një mundësi e shkëlqyer për investim apo për jetesë.
Për më shumë informacion dhe për të rezervuar një vizitë, ju ftojmë të na kontaktoni!
Cel. : 0692535561