• Tirane, shitet apartament 2+1+Ballkon , 118 m² 330.000 € (21-Dhjetori)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Location Rruga + Nr.
21-Dhjetori
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
118 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
330000
Apartament 2+1+2 për Shitje te Spring Residence, 21 Dhjetori – 118 m² | Rezidencë Premium në Tiranë

💰 Çmimi: 330,000 €

Po kërkoni një apartament për shitje te 21 Dhjetori në një rezidencë moderne me standarde të larta? Ky apartament 2+1+2 te Spring Residence është një mundësi ideale për banim familjar ose investim, në një nga zonat më elitare dhe më të kërkuara të Tiranës.

Detajet e Pronës
📐 Sipërfaqe: 118 m²
🏢 Kati: 2
🛏️ 2 dhoma gjumi
🛋️ Sallon i bollshëm
🚿 2 tualete
✨ Punime ekstra dhe përfundime cilësore
☀️ Planimetri e rregullt dhe ndriçim natyral gjatë gjithë ditës
Rezidencë me Standarde të Larta

Spring Residence është një nga rezidencat më prestigjioze pranë zonës së 21 Dhjetorit, e njohur për cilësinë e ndërtimit, administrimin profesional dhe ambientin e qetë familjar. Kompleksi ofron mirëmbajtje të përhershme, siguri dhe komunitet cilësor.

📄 Prona është në proces hipotekimi, duke ofruar një investim të sigurt në një nga zonat me vlerësimin më të lartë të pasurive të paluajtshme në Tiranë.

Vendndodhje Strategjike

Apartamenti ndodhet në zonën e 21 Dhjetorit, me akses të menjëhershëm në qendrën e Tiranës, institucione arsimore, supermarkete, qendra tregtare, restorante, transport publik dhe të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë komode.

Ideale për Banim dhe Investim

Falë vendndodhjes premium, sipërfaqes së bollshme dhe standardit të lartë të ndërtimit, kjo pronë është perfekte si për banim familjar ashtu edhe për investim afatgjatë, me potencial të lartë rritjeje të vlerës dhe të ardhura nga qiraja.

🚨 Apartamente të këtij standardi në Spring Residence janë shumë të rralla në treg. Mos e humbisni këtë mundësi për të investuar në një nga rezidencat më prestigjioze të Tiranës!

#ApartamentNeShitje #Apartament212 #SpringResidence #21Dhjetori #Tirane #ApartamentNeTirane #PallatIRi #RealEstateAlbania #Imobiliare #AgjensiImobiliare #TiranaRealEstate #PropertyForRent #RentApartment #HomesForSale #RealEstate #ApartamentLuksoz #FamilyHome

Cel. : +355683000973

WhatsApp
Location information
address
21-Dhjetori, Tirane, Shqiperi
Back