Tirane, shitet apartament 2+1+Aneks+Ballkon Kati 3, 104 m² 192.000 € (Don Bosko)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Don Bosko | Jordan Misja | Bulevardi i Ri
- Location Rruga + Nr.
- Don Bosko
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 104 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 192000 €
Shitet apartament 2+1+2, me certifikatë Pronësie të rregullt, i ndodhur në zonën e Don Boskos.
Apartamenti ndodhet pranë shkollës 9-vjeçare Qazim Turdiu, në një nga zonat më të preferuara për banim falë qetësisë dhe afërsisë me çdo shërbim të nevojshëm: shkolla, supermarkete, klinika, palestra etj.
Pozicionohet në katin e 3-të të një pallati të ndërtuar në vitin 2012, me punime cilësore, termoizolim dhe mirëadministrim të rregullt. Orientimi juglindje siguron ndriçim natyral gjatë gjithë ditës, duke e bërë ambientin komod dhe të ngrohtë.
Karakteristikat:
- Sipërfaqe bruto: 104 m²
- Sipërfaqe neto: 94 m²
- Sallon dhe kuzhinë e përbashkët
- 2 dhoma gjumi
- 2 tualete
- 1 ballkon
Për më shumë informacion ose vizitë në pronë, na kontaktoni.
123443
Cel. : 0684031303
Apartamenti ndodhet pranë shkollës 9-vjeçare Qazim Turdiu, në një nga zonat më të preferuara për banim falë qetësisë dhe afërsisë me çdo shërbim të nevojshëm: shkolla, supermarkete, klinika, palestra etj.
Pozicionohet në katin e 3-të të një pallati të ndërtuar në vitin 2012, me punime cilësore, termoizolim dhe mirëadministrim të rregullt. Orientimi juglindje siguron ndriçim natyral gjatë gjithë ditës, duke e bërë ambientin komod dhe të ngrohtë.
Karakteristikat:
- Sipërfaqe bruto: 104 m²
- Sipërfaqe neto: 94 m²
- Sallon dhe kuzhinë e përbashkët
- 2 dhoma gjumi
- 2 tualete
- 1 ballkon
Për më shumë informacion ose vizitë në pronë, na kontaktoni.
123443
Cel. : 0684031303
Contact WhatsApp
Location information