• Tirane, shitet apartament 2+1+Aneks+Ballkon Kati 2, 97 m² 201.000 € (Rezidenca “Farka Hills”, Liqeni i Farkes)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore
Location Rruga + Nr.
Rezidenca “Farka Hills”, Liqeni i Farkes
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
97 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
201000
Shesim apartament 2+1+2 në katin e dytë të një godine 4-katëshe në rezidencën “Farka Hills”, vetëm disa minuta nga Liqeni i Farkës. Apartamenti ka sipërfaqe neto 87 m², sipërfaqe bruto 97 m² dhe verandë prej 30 m². Ofron dy dhoma gjumi, dy tualete dhe një sallon të hapur e të ndriçuar, i përshtatshëm për familje ose investim. Ndodhet në një zonë të qetë, panoramike, me ajër të pastër dhe pamje të bukur drejt liqenit. Çmimi: 201,000€. Disponohen edhe tipologji të tjera vilash dhe apartamentesh. Për më shumë informacion, ju lutem kontaktoni.

Farka Hills – Jeta mbi liqenin e Farkës

Në një nga zonat më të qeta dhe panoramike të Tiranës, ngrihet Farka Hills, rezidenca më e re ekskluzive pranë liqenit të Farkës. Projekti është konceptuar nga arkitekti zviceran Davide Macullo, i njohur për stilin e tij që bashkon natyrën me arkitekturën bashkëkohore.

Ndërtesat janë të pozicionuara për të përfituar maksimalisht nga pamja mbresëlënëse mbi liqen, ndërsa fasadat dhe materiali natyror reflektojnë ndjeshmëri dhe elegancë mesdhetare. Vetëm pak hapa nga brigjet e liqenit, Farka Hills ofron qetësi, ajër të pastër dhe një stil jetese të balancuar mes natyrës dhe qytetit.

Një zgjedhje ideale për ata që kërkojnë luks, privatësi dhe një përditshmëri të lidhur me natyrën.

Cel. : 0684031303

Contact WhatsApp
Location information
address
Rezidenca “Farka Hills”, Liqeni i Farkes, Tirane, Shqiperi
Back