Tirane, shitet apartament 2+1+Aneks+Ballkon Kati 2, 105 m² 215.000 € (ish fusha aviacionit)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Fusha Aviacionit
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 105 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 215000 €
Përshkrim Apartamenti për Shitje – Garden Residence Turdiu (Ish Fusha e Aviacionit)
Ky apartament i mrekullueshëm ndodhet në një nga komplekset më të kërkuara të zonës, Garden Residence Turdiu, në ish Fushën e Aviacionit.
Me një sipërfaqe prej 105 m², apartamenti është i organizuar në një mënyrë komode dhe funksionale, duke përfshirë 2 dhoma gjumi, një dhomë ndenje, dhe dy ballkone që ofrojnë pamje të bukura dhe ndihmojnë në ndriçimin natyral të hapësirës.
Karakteristikat kryesore të apartamentit:
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, ju lutemi na kontaktoni!
Cel. : 0674010600
Ky apartament i mrekullueshëm ndodhet në një nga komplekset më të kërkuara të zonës, Garden Residence Turdiu, në ish Fushën e Aviacionit.
Me një sipërfaqe prej 105 m², apartamenti është i organizuar në një mënyrë komode dhe funksionale, duke përfshirë 2 dhoma gjumi, një dhomë ndenje, dhe dy ballkone që ofrojnë pamje të bukura dhe ndihmojnë në ndriçimin natyral të hapësirës.
Karakteristikat kryesore të apartamentit:
- Sipërfaqe totale: 105 m²
- Organizimi: dhoma ndenje, dhoma gjumi, dhe 2 ballkone
- Mobilimi: I mobiluar me stil dhe cilësi të lartë, duke ofruar komoditet maksimal për jetesë
- Vendndodhja: Garden Residence Turdiu, një zonë e qetë dhe e sigurt, e afërt me shërbime dhe facilitetet kryesore
- Cmimi: 215,000 Euro
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, ju lutemi na kontaktoni!
Cel. : 0674010600
Contact WhatsApp