Tirane, shitet apartament 2+1+A+BLK Kati 7, 104 m² 148.000 Euro (Ring Center (Perballe) Zogu i Zi)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Stacioni Trenit | Zogu i Zi
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 104 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 7
- Cmimi Euro
- 148000 €
Zona/Rruga : Ring Center (Perballe) Zogu i Zi
Shitet Apartament 2+1 Tek Zogu i Zi
Shitet Apartament 2+1 me Planimetri Perfekte, te Ring Center (Përballë) – Zogu i Zi, Orientim JUG, Kati 7 Banim ( S. 104m2), me Pamje të bukur dhe plot Dritë! – I Sapo Investuar, I pabanuar më Parë, - në Pallat super Cilësor I Vitit 2011, me 3 Banorë në kat, Facilitetet të gjitha afër, një nga zonat më Premium për banim dhe për biznes, akses te shkëlqyer dhe të shpejtë me makinë në Qendër apo në Autostradë dhe akses praktik në Parking!
Sipërfaqe Totale: 104 m2 dhe Sipërfaqe Neto: 89 m2 ( Sip. e Përbashkët :15 m2)
Organizuar në 1 Sallon Open Space + Kuzhinë+ 2 Dhoma Gjumi + 1 Tualet + 1 Korridor+ 1 Ballkon i Bollshëm (me akses nga Salloni)
Ndodhet në Katin e 7-të Banim, Pallat Cilësor I Vitit 2011 me Ashensor
Pallati ka administrim të shkëlqyer, survejuar me kamera dhe ka vetëm 3 Banorë në Kat
Ndodhet në Zog të Zi, përballë RING CENTER
I sapo Rikonstruktuar plotësisht, dhe I Pabanuar më parë, mbasi është Rikonstruktuar!
Planimetria është shumë e Rregullt dhe e organizuar për të shfrytëzuar çdo Hapsirë të tij
Orientimi është perfekt: JUG. ( Duke qenë se është dhe në lartësinë e katit të 9-të nga toka, Dielli e zë apartamentin gjithë ditën dhe sheh qartë Lindjen deri në Perëndimin e Diellit, nga Salloni dhe Ballkoni i madh i apartamentit! )
Pamja e apartamentit është e Këndshme, drejt RING Center, dhe e lirë nga ana e Perëndimit
Investuar me Parket të ri, Zvicerian i cilësisë AC5
Instalime Elektrike të reja të markës "Vimar"
Hidrosanitaret, Mobilimi ( Salloni dhe Dhoma e gjumit e Çiftit), kuzhina dhe pajisjet janë të Reja
Vetratat janë Dopio Xham Termik
Pajisur me Kondicioner i markës "Gree" 18 BTU Inverter
Cel. : 0695427714
Shitet Apartament 2+1 Tek Zogu i Zi
Shitet Apartament 2+1 me Planimetri Perfekte, te Ring Center (Përballë) – Zogu i Zi, Orientim JUG, Kati 7 Banim ( S. 104m2), me Pamje të bukur dhe plot Dritë! – I Sapo Investuar, I pabanuar më Parë, - në Pallat super Cilësor I Vitit 2011, me 3 Banorë në kat, Facilitetet të gjitha afër, një nga zonat më Premium për banim dhe për biznes, akses te shkëlqyer dhe të shpejtë me makinë në Qendër apo në Autostradë dhe akses praktik në Parking!

Cel. : 0695427714