Tirane, shitet apartament 2+1 , 104 m² (Kompleksi Oasis Ish Fusha e Aviacionit, Tiranë(ID: 530361001-936)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Fusha Aviacionit
- Location Rruga + Nr.
- Kompleksi Oasis Ish Fusha e Aviacionit, Tiranë(ID: 530361001-936
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 104 m²
- Nr dhoma
- 2+1
SHITET Apartament 2+1+2 + Post Parkimi – Oasis Residence
Shitet apartament modern 2+1+2 së bashku me post parkimi, i pozicionuar në Oasis Residence, në zonën shumë të kërkuar Ish-Fusha e Aviacionit.
Apartamenti përbëhet nga:
2 dhoma gjumi të rehatshme
2 banjo moderne
Ambient ndenjeje dhe kuzhinë të organizuara në mënyrë funksionale
Apartamenti shitet i mobiluar, me stil bashkëkohor dhe ndodhet në një ndërtim të ri të pajisur me ashensor, duke ofruar të gjitha komoditetet për një jetesë komode dhe cilësore.
Posti i parkimit përfshihet në çmim.
Zona ofron akses shumë të mirë në shërbime, institucione, rrugë kryesore dhe infrastrukturë urbane, duke e bërë këtë pronë si një mundësi ideale banimi, ashtu edhe një investim shumë të mirë.
Çmimi: 20,000,000 ALL
Mos e humbisni këtë mundësi për të zotëruar një apartament në një nga zonat më të preferuara të Tiranës.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë, na kontaktoni.
Cel. : 0697017101
Shitet apartament modern 2+1+2 së bashku me post parkimi, i pozicionuar në Oasis Residence, në zonën shumë të kërkuar Ish-Fusha e Aviacionit.
Apartamenti përbëhet nga:
2 dhoma gjumi të rehatshme
2 banjo moderne
Ambient ndenjeje dhe kuzhinë të organizuara në mënyrë funksionale
Apartamenti shitet i mobiluar, me stil bashkëkohor dhe ndodhet në një ndërtim të ri të pajisur me ashensor, duke ofruar të gjitha komoditetet për një jetesë komode dhe cilësore.
Zona ofron akses shumë të mirë në shërbime, institucione, rrugë kryesore dhe infrastrukturë urbane, duke e bërë këtë pronë si një mundësi ideale banimi, ashtu edhe një investim shumë të mirë.
Mos e humbisni këtë mundësi për të zotëruar një apartament në një nga zonat më të preferuara të Tiranës.
Cel. : 0697017101
Location information