Tirane, shitet apartament 1+1 Kati 9, 54 m² 90.000 € (Shkoze)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 1 Poligrafiku | Autotraktoret | Shkoze
- Location Rruga + Nr.
- Shkoze
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 54 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 9
- Cmimi Euro
- 90000 €
Po kërkoni një apartament modern me potencial të lartë investimi? Ky apartament 1+1 në Naya Residence, një kompleks rezidencial ende në fazë ndërtimi, është një mundësi ideale për të siguruar një pronë në një nga projektet më premtuese të Tiranës.
I projektuar me arkitekturë bashkëkohore dhe standarde të larta ndërtimi, ky apartament është zgjedhja perfekte për banim, investim ose për blerësit që duan të përfitojnë nga vlera në rritje e pronave "under project".
Naya Residence është konceptuar si një kompleks rezidencial modern me ambiente të gjelbëruara, infrastrukturë cilësore dhe komunitet të organizuar. Vendndodhja pranë Nënkalimit të Shkozës ofron lidhje të shpejtë me qendrën e Tiranës, Unazën e Madhe, TEG-un dhe zonat kryesore të qytetit.
Një tjetër avantazh është mundësia e kreditimit deri në 100%, duke e bërë blerjen më të lehtë dhe më fleksibël.
Ky apartament 1+1 në projekt në Naya Residence është një investim i zgjuar për ata që kërkojnë një pronë moderne me potencial të lartë vlerësimi në të ardhmen.
#NayaResidence #ApartamentNeProjekt #Apartament1Plus1 #ApartamentPerShitje #Shkoze #NenkalimiShkozes #ApartamentNeTirane #RealEstateAlbania #ApartmentForSale #InvestimNeTirane #NewDevelopment #ResidenceTirane #PropertyInvestment #ModernApartment #Kredi100 #UnderProject #InvestInAlbania #TiranaRealEstate #KompleksRezidencial #ApartamentModern
Cel. : +355683000973
Location information