• Tirane, shitet apartament 1+1 Kati 7, 87 m² 158.000 €

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Pallati me Shigjeta | Delijorgji
Location Rruga + Nr.
Rruga Javer Malo
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
87 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
158000
Ky apartament modern 1+1 është në dispozicion për shitje përballë Delijorgjit , një nga zonat më prestigjioze dhe të zhvilluara të banimit në Tiranë. I vendosur në një ndërtesë të sapo ndërtuar, prona kombinon ndërtim cilësor, dizajn bashkëkohor dhe një vendndodhje strategjike, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyer si për jetesë banimi ashtu edhe për investim afatgjatë.

I vendosur në katin e 7-të , apartamenti ofron një sipërfaqe totale prej 87.87 m² dhe paraqet një planimetri të bollshme dhe funksionale të projektuar për të maksimizuar rehatinë dhe dritën natyrale. Pozicioni i ngritur ofron një atmosferë të qetë, ndërsa ofron pamje të këndshme mbi brendësinë e mirëmbajtur bukur të kompleksit rezidencial.

Apartamenti është i organizuar me një dhomë ndenjeje të ndritshme të lidhur me zonën e kuzhinës, një dhomë gjumi komode, një banjo moderne dhe hapësira të brendshme të planifikuara mirë që krijojnë një shtëpi praktike dhe mikpritëse. Sipërfaqja e tij bujare e bën atë ideale për individë, çifte ose investitorë që kërkojnë një pronë luksoze në një nga vendet me kërkesën më të lartë në Tiranë.

Një nga avantazhet më të mëdha të pronës është pamja e saj e brendshme e kompleksit , duke ofruar privatësi, gjelbërim dhe një mjedis më të qetë larg rrugës kryesore, ndërkohë që përfiton nga një vendndodhje qendrore.

Zona përreth ofron akses të menjëhershëm në supermarkete, kafene, restorante, shkolla, qendra biznesi, palestra, shërbime shëndetësore dhe transport publik. Lidhshmëria e saj e shkëlqyer me qendrën e qytetit dhe Unazën Rrugore rrit më tej vlerën afatgjatë të pronës dhe potencialin e investimit.

Karakteristikat kryesore:​

● Sipërfaqja totale: 87.87 m²
● Planimetria: 1+1 apartament
● Kati: Kati i 7-të
● Ndërtesë e re banimi
● Pamje e qetë mbi pjesën e brendshme të kompleksit
● Hapësira të ndritshme dhe të bollshme
● Planimetri e brendshme funksionale
● Standarde moderne ndërtimi
● Vendndodhje kryesore përballë Delijorgjit
● Afër qendrës së qytetit dhe të gjitha lehtësirave
● I përshtatshëm për banim ose investim
● Potencial i shkëlqyer vlerësimi afatgjatë

Ky apartament është një mundësi e shkëlqyer për të zotëruar një shtëpi moderne në një nga vendet më të dëshirueshme të banimit në Tiranë, duke ofruar ndërtim cilësor, rehati dhe vlerë të shkëlqyer investimi.

Kontakti:​

Për më shumë informacion ose për të caktuar një takim për ta parë pronën personalisht, ju lutemi na kontaktoni.

Cel. : +355 68 545 3333

WhatsApp
Location information
address
Rruga Javer Malo, Tirane, Shqiperi
Back