Tirane, shitet apartament 1+1 Kati 7, 64 m² 300.000 € (Tirana’s Rock, Qendër)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Qender
- Location Rruga + Nr.
- Tirana’s Rock, Qendër
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 64 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 7
- Cmimi Euro
- 300000 €
Shitet Apartament 1+1 në Qendër tek Tirana's Rock. Ndodhet ne katin e 7 teknik. Një investim i sigurt në zemër të kryeqytetit, pranë çdo shërbimi të nevojshëm si institucione shtetërore, qendra tregtare, bar/restorante dhe transport publik. Investim ideal për banim, por edhe për përdorim komercial apo Airbnb.
Një apartament me ndërtim cilësor, arkitekturë moderne dhe i pozicionuar në një nga rezidencat më të kërkuara në Tiranë, vetëm pak hapa larg dhe me pamje nga sheshi "Skënderbej". Në fazë ndërtimi të rifiniturave të brendshme, apartamenti organizohet nga ambjenti i ndenjes dhe kuzhinës, 1 dhomë gjumi, tualet dhe ballkon.
Sipërfaqe totale 64.46 m²
Sipërfaqe neto 55.1 m²
Për më shumë informacion apo për një vizitë në pronë, na kontaktoni në 0692374459
Cel. : 0692374459
Një apartament me ndërtim cilësor, arkitekturë moderne dhe i pozicionuar në një nga rezidencat më të kërkuara në Tiranë, vetëm pak hapa larg dhe me pamje nga sheshi "Skënderbej". Në fazë ndërtimi të rifiniturave të brendshme, apartamenti organizohet nga ambjenti i ndenjes dhe kuzhinës, 1 dhomë gjumi, tualet dhe ballkon.
Sipërfaqe totale 64.46 m²
Sipërfaqe neto 55.1 m²
Për më shumë informacion apo për një vizitë në pronë, na kontaktoni në 0692374459
Cel. : 0692374459
Location information