Tirane, shitet apartament 1+1 Kati 4, 80 m² 187.000 € (Tirana e Re - Sheshi Willson, Shqipëri)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Stadiumi Dinamo | Sheshi Willson
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 80 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 187000 €
Apartament 1+1 për shitje pranë Sheshit Wilson
Ky apartament ofron një mundësi të shkëlqyer për ata që kërkojnë një ambient të rehatshëm dhe të investuar mirë në një zonë të preferuar të Tiranës. Ja një përshkrim i detajuar i këtij apartamenti:
Cel. : 0692070047
Ky apartament ofron një mundësi të shkëlqyer për ata që kërkojnë një ambient të rehatshëm dhe të investuar mirë në një zonë të preferuar të Tiranës. Ja një përshkrim i detajuar i këtij apartamenti:
- Pozita dhe Lokacioni:
- Apartamenti ndodhet pranë Sheshit Wilson, një nga zonat më të kërkuara dhe të zhvilluara të Tiranës, që ofron akses të lehtë në shumë pika të rëndësishme të qytetit.
- I pozicionuar në katin e 4-të të një pallati, duke siguruar një pamje të bukur dhe një ambient të qetë.
- Sipërfaqja:
- Sipërfaqja neto e apartamentit është 80.5 m², duke ofruar hapësira të mjaftueshme për një jetesë të rehatshme.
- Ndërtesa dhe Administrimi:
- Apartamenti ndodhet në një pallat të mirëadministruar, që garanton kushte të mira jetese.
- Pallati nuk ka ashensor, por pozita e tij në katin e katërt mund të jetë një mundësi për ata që preferojnë të qëndrojnë në katet më të larta.
- Gjendja e Apartamentit:
- Investim dhe Mobilim i Cilësisë së Lartë: Apartamenti është i investuar dhe i mobiluar me rifinitura cilësore dhe komode, duke siguruar kushte moderne dhe të rehatshme për jetesë.
- Sistemi Kapot: Apartamenti është i pajisur me një sistem kapot, i cili kontribuon në përmirësimin e kushteve të izolimit termik dhe akustik, duke siguruar një ambient më të rehatshëm gjatë gjithë vitit.
- Dokumentacioni:
- Apartamenti disponon dokumentacion të rregullt hipotekor, duke e bërë këtë një mundësi të sigurt dhe të besueshme për investim.
Cel. : 0692070047