Tirane, shitet apartament 1+1 Kati 17, 55 m² 91.000 € (Shkoze)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 1 Poligrafiku | Autotraktoret | Shkoze
- Location Rruga + Nr.
- Shkoze
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 55 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 17
- Cmimi Euro
- 91000 €
Apartament 1+1 për Shitje në Naya Residence – 55 m² | Në Projekt | Pranë Nënkalimit të Shkozës
Çmimi: 91,000 €
Vendndodhja: Naya Residence, pranë Nënkalimit të Shkozës, Tiranë.
Po kërkoni një apartament 1+1 për shitje në Tiranë në një kompleks modern dhe me potencial të lartë investimi? Ky apartament në Naya Residence, aktualisht në fazë ndërtimi (under project), është një mundësi ideale për banim ose investim afatgjatë në një nga zonat me zhvillimin më të shpejtë të kryeqytetit.
Rezervimi i një apartamenti në këtë fazë të projektit ju jep mundësinë të përfitoni një pronë me standarde premium ndërtimi dhe potencial për rritje të vlerës deri në përfundimin e kompleksit.
Detajet e Apartamentit:
Tipologjia: 1+1
Sipërfaqe: 55.0 m²
Kati: 17
Shkalla: 1
Orientimi: Lindje – Veri
Lartësia e katit: 2.76 m
Projekti është konceptuar sipas standardeve më të larta të ndërtimit dhe efikasitetit energjetik.
Ambiente të gjelbëruara
Fasadë e termoizoluar
Dritare dhe grila alumini termik
Ashensorë Schindler
Sistem aspirimi i dedikuar
Instalime për kondicionim Multi-Split
Tuba furnizimi me ujë Multistrat
Bojë minerale ekologjike Keim, pa kimikate
Hidroizolim i plotë i tarracës, nëntokës, lozhave dhe tualeteve
Dyer të brendshme gjermane Ringo
Derë hyrëse e blinduar
Hidrosanitare inkaso
Laminat AC5 – 8 mm
Pllaka porcelani 120×60 cm
Konstruksion antisizmik sipas standardeve moderne
Pse të Investoni në Naya Residence?
Kompleks rezidencial modern me hapësira të gjelbëruara
Akses i shpejtë me Unazën e Madhe dhe qendrën e Tiranës
Afër shkollave, supermarketeve, transportit publik dhe çdo shërbimi të nevojshëm
Investim me potencial të lartë rritjeje të vlerës së pronës pas përfundimit të projektit
Mundësi kreditimi deri në 100%, duke e bërë blerjen më të lehtë dhe më të përballueshme.
Ky apartament është zgjedhja ideale për ata që kërkojnë një apartament në projekt në Tiranë, me cilësi të lartë ndërtimi, vendndodhje strategjike dhe një investim të sigurt për të ardhmen.
Na kontaktoni për planimetrinë, fazën aktuale të ndërtimit dhe rezervimin e apartamentit tuaj në Naya Residence.
#NayaResidence #ApartamentNeProjekt #ApartamentPerShitje #Apartament1Plus1 #Shkoze #NenkalimiShkozes #ApartamentNeTirane #RealEstateAlbania #NewDevelopment #ApartmentForSale #InvestimNeTirane #ResidenceTirane #PropertyInvestment #ModernApartment #TiranaRealEstate #KrediBankare #InvestInAlbania #ApartamentModern #KompleksRezidencial #UnderProject
Cel. : +355683000973
Po kërkoni një apartament 1+1 për shitje në Tiranë në një kompleks modern dhe me potencial të lartë investimi? Ky apartament në Naya Residence, aktualisht në fazë ndërtimi (under project), është një mundësi ideale për banim ose investim afatgjatë në një nga zonat me zhvillimin më të shpejtë të kryeqytetit.
Rezervimi i një apartamenti në këtë fazë të projektit ju jep mundësinë të përfitoni një pronë me standarde premium ndërtimi dhe potencial për rritje të vlerës deri në përfundimin e kompleksit.
Detajet e Apartamentit:
Projekti është konceptuar sipas standardeve më të larta të ndërtimit dhe efikasitetit energjetik.
Pse të Investoni në Naya Residence?
Ky apartament është zgjedhja ideale për ata që kërkojnë një apartament në projekt në Tiranë, me cilësi të lartë ndërtimi, vendndodhje strategjike dhe një investim të sigurt për të ardhmen.
#NayaResidence #ApartamentNeProjekt #ApartamentPerShitje #Apartament1Plus1 #Shkoze #NenkalimiShkozes #ApartamentNeTirane #RealEstateAlbania #NewDevelopment #ApartmentForSale #InvestimNeTirane #ResidenceTirane #PropertyInvestment #ModernApartment #TiranaRealEstate #KrediBankare #InvestInAlbania #ApartamentModern #KompleksRezidencial #UnderProject
Cel. : +355683000973
Location information