Tirane, shitet apartament 1+1 Kati 1, 72 m² 170.000 € (Kodra e Diellit)
- Tirane
- Location Rruga + Nr.
- Kodra e Diellit
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 72 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 170000 €
Ofrohet për shitje një apartament modern 1+1, i pozicionuar në një nga rezidencat më të kërkuara dhe të qeta të Tiranës – Kodra e Diellit 1. Apartamenti organizohet në një sallon ndenjeje të ndriçuar, ku përfshihet edhe ambienti i gatimit, një dhomë gjumi të bollshme, 1 tualet, si dhe një ballkon funksional, i cili shërben si një mini verandë, ideal për relaks.
Apartamenti është totalisht i arreduar, i sapo investuar, me mobilim bashkëkohor dhe punime cilësore, gati për banim të menjëhershëm ose për investim (qira afatgjatë / Airbnb).
Sipërfaqe:
72.4 m² bruto
62.1 m² neto
Një zgjedhje perfekte për çift, individë ose investitorë që kërkojnë një pronë në një zonë rezidenciale premium, me akses të lehtë dhe ambiente të mirëorganizuara.
Ka hipoteke: Po
Për më tepër detaje ose një vizitë në pronë, na kontaktoni.
Cel. : 0697595561
Apartamenti është totalisht i arreduar, i sapo investuar, me mobilim bashkëkohor dhe punime cilësore, gati për banim të menjëhershëm ose për investim (qira afatgjatë / Airbnb).
Sipërfaqe:
72.4 m² bruto
62.1 m² neto
Një zgjedhje perfekte për çift, individë ose investitorë që kërkojnë një pronë në një zonë rezidenciale premium, me akses të lehtë dhe ambiente të mirëorganizuara.
Ka hipoteke: Po
Për më tepër detaje ose një vizitë në pronë, na kontaktoni.
Cel. : 0697595561
Location information