Tirane, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 8, 71 m² 110.000 € (Qytet Studenti)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Qyteti Studenti | Sauk
- Location Rruga + Nr.
- Qytet Studenti
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 71 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 8
- Cmimi Euro
- 110000 €
Apartament 1+1 per Shitje tek Kompleksi Golden Park prane Qytet Studentit
Shitet Apartament 1+1 – Kompleksi i Ri “Golden Park”, Qytet Studentit
Ofrohet për shitje një apartament i rehatshëm dhe i mirëorganizuar, i pozicionuar në një nga komplekset më të reja dhe të kërkuara pranë Qytet Studentit – “Golden Park”.
Organizohet në:
-Ambientin e ditës së bashku me këndin e gatimit
-Dhomë gjumi
-Tualet
-Ballkon
Karakteristikat:
-Sipërfaqa e apartamentit: 71 m²
-Kati i 8-të (i fundit banim)
-Tarracë e izoluar
-Me dokumentacion të rregullt – Hipotekë
Apartamenti ofron planimetri funksionale dhe ndriçim natyral gjatë gjithë ditës, duke e bërë një zgjedhje ideale si për banim ashtu edhe për investim.
Çmimi: 110,000 Euro
Mundësi blerje post parkimi: 20,000 Euro
Kompleksi “Golden Park” është një zhvillim i ri urban që kombinon standardet moderne të ndërtimit me komoditetin dhe qetësinë e një lagjeje të sistemuar. Zona ofron infrastrukturë të përmirësuar, akses të lehtë në transport publik dhe afërsi me pika të rëndësishme të qytetit, duke e bërë jetesën më të rehatshme dhe të përshtatshme për çdo familje apo individ.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë, ju lutemi na kontaktoni.
Shitet Apartament 1+1 – Kompleksi i Ri “Golden Park”, Qytet Studentit
Ofrohet për shitje një apartament i rehatshëm dhe i mirëorganizuar, i pozicionuar në një nga komplekset më të reja dhe të kërkuara pranë Qytet Studentit – “Golden Park”.
Organizohet në:
-Ambientin e ditës së bashku me këndin e gatimit
-Dhomë gjumi
-Tualet
-Ballkon
Karakteristikat:
-Sipërfaqa e apartamentit: 71 m²
-Kati i 8-të (i fundit banim)
-Tarracë e izoluar
-Me dokumentacion të rregullt – Hipotekë
Apartamenti ofron planimetri funksionale dhe ndriçim natyral gjatë gjithë ditës, duke e bërë një zgjedhje ideale si për banim ashtu edhe për investim.
Çmimi: 110,000 Euro
Mundësi blerje post parkimi: 20,000 Euro
Kompleksi “Golden Park” është një zhvillim i ri urban që kombinon standardet moderne të ndërtimit me komoditetin dhe qetësinë e një lagjeje të sistemuar. Zona ofron infrastrukturë të përmirësuar, akses të lehtë në transport publik dhe afërsi me pika të rëndësishme të qytetit, duke e bërë jetesën më të rehatshme dhe të përshtatshme për çdo familje apo individ.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë, ju lutemi na kontaktoni.
Location information