Tirane, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 2, 57 m² 135.000 € (Rruga e Dibres)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 3 Xhamlliku | Oxhaku | Profarma
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 57 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 135000 €
Shitet, Apartament 1+1+blk, Oxhaku, 135.000 Euro
Karakteristikat e prones:
– Apartament 1+1+blk
– Rruga e Dibres
– Pallat ekzistues
– Kati 2
– Siperfaqja 57m²
– Cmimi 135.000 Euro
Shitet apartament 1+1 me siperfaqe 57m² i mobiluar si ne foto, i cili ndodhet ne katin e 2 te nje pallati ekzistues ne rrugen e Dibres, ne krqyezim me oxhakun.Apartamenti organizohet ne sallon ndenje, ambient gatimi, 1 dhomë gjumi, tualeti dhe ballkoni i mbyllur.
Apartamenti disponon dokumetacion te rregullt hipotekor.
Ndodhet ne nje zone e cila i ofron te gjitha facilitetet e nevojshme si psh: shkolla, kopshte, farmaci, klinika, lokale, restorante, linja urbani, spitale, universitete etj. Kjo e ben dhe nje prone perfekte per investim.
Per me shume informacione ose per nje vizite ne prone kontaktoni ne numrin e agjencise imobiliare!
Cel. : 0692061134
Karakteristikat e prones:
– Apartament 1+1+blk
– Rruga e Dibres
– Pallat ekzistues
– Kati 2
– Siperfaqja 57m²
– Cmimi 135.000 Euro
Shitet apartament 1+1 me siperfaqe 57m² i mobiluar si ne foto, i cili ndodhet ne katin e 2 te nje pallati ekzistues ne rrugen e Dibres, ne krqyezim me oxhakun.Apartamenti organizohet ne sallon ndenje, ambient gatimi, 1 dhomë gjumi, tualeti dhe ballkoni i mbyllur.
Apartamenti disponon dokumetacion te rregullt hipotekor.
Ndodhet ne nje zone e cila i ofron te gjitha facilitetet e nevojshme si psh: shkolla, kopshte, farmaci, klinika, lokale, restorante, linja urbani, spitale, universitete etj. Kjo e ben dhe nje prone perfekte per investim.
Per me shume informacione ose per nje vizite ne prone kontaktoni ne numrin e agjencise imobiliare!
Cel. : 0692061134