Tirane, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 0, 85 m² 157.000 € (Bulevardi i Majlindave)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Selite | Kodra e Diellit
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 85 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 157000 €
Një nga zonat më të kërkuara për jetesë të qetë dhe cilësore
Ofrohet për shitje një apartament elegant dhe funksional në një nga komplekset më të mirëorganizuara në Tiranë – Kodra e Diellit 2, që garanton siguri, ajër të pastër dhe standard të lartë jetese.
Detajet e apartamentit:
Sipërfaqe neto: 60 m²
Verandë 14 m², perfekte për relaks ose ambient gjelbërimi personal
Organizimi: Sallon ndenjeje me kuzhinë, 1 dhomë gjumi, 1 tualet
Planimetri e rregullt
Ofrohet i mobiluar, gati për të banuar
Apartamenti ndodhet në një ndërtesë të mirëmbajtur brenda kompleksit, me ambiente të përbashkëta të pastra dhe të sigurta. Orientimi dhe veranda e bëjnë të ndriçuar dhe të ajrosur gjatë gjithë ditës.
Çmimi: 157,000 Euro
Ideale si për banim personal, ashtu edhe si investim për qira, duke pasur parasysh kërkesën e lartë në këtë zonë elitare.
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, ju lutem më kontaktoni.
Cel. : +355693560369
Ofrohet për shitje një apartament elegant dhe funksional në një nga komplekset më të mirëorganizuara në Tiranë – Kodra e Diellit 2, që garanton siguri, ajër të pastër dhe standard të lartë jetese.
Detajet e apartamentit:
Sipërfaqe neto: 60 m²
Verandë 14 m², perfekte për relaks ose ambient gjelbërimi personal
Organizimi: Sallon ndenjeje me kuzhinë, 1 dhomë gjumi, 1 tualet
Planimetri e rregullt
Ofrohet i mobiluar, gati për të banuar
Apartamenti ndodhet në një ndërtesë të mirëmbajtur brenda kompleksit, me ambiente të përbashkëta të pastra dhe të sigurta. Orientimi dhe veranda e bëjnë të ndriçuar dhe të ajrosur gjatë gjithë ditës.
Çmimi: 157,000 Euro
Ideale si për banim personal, ashtu edhe si investim për qira, duke pasur parasysh kërkesën e lartë në këtë zonë elitare.
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, ju lutem më kontaktoni.
Cel. : +355693560369