• Tirane, shitet apartament 1+1+Aneks+Ballkon Kati 8, 83 m² 108.160 € (Rruga Ullishtes)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
1 Poligrafiku | Autotraktoret | Shkoze
Location Rruga + Nr.
Rruga Ullishtes
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
83 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 8
Cmimi Euro
108160
Nëse jeni duke kërkuar një apartament 1+1 që nuk sakrifikon hapësirën, kjo është prona ideale. I ndodhur në katin e 8-të të një rezidence moderne, ky apartament ofron privatësi, dritë natyrale dhe një planimetri shumë komode.

📐 Detajet Teknike:​

• Vendndodhja: Forest Residence
  • Tipologjia: 1+1 (Me dhomë ndenje + aneks gatimi të veçuar)
  • Kati: 8-të (Pozicion i shkëlqyer me pamje të hapur)
  • Sipërfaqe Totale: 83.2 m²
  • Sipërfaqe e Brendshme: 73 m²
  • Ambientet: Sallon ndenjeje, ambient gatimi i veçuar, dhomë gjumi e bollshme, tualet dhe ballkon.

🏗️ Info mbi Ndërtimin:​

• Faza aktuale: Objekt në fazë fasade (drejt përfundimit të detajeve të jashtme).
  • Kohëzgjatja e punimeve: Dorëzohet plotësisht i gatshëm për banim brenda 18 muajsh.

✨ Pikat e Forta:​

• Hapësirë Neto mbresëlënëse: Me 73 m² sipërfaqe të brendshme, ky është një nga apartamentet 1+1 më të mëdha në treg, duke ofruar mundësi mobilimi pa kufizime.
  • Kati i lartë: Kati i 8-të garanton ajër më të pastër, më pak zhurmë dhe ndriçim maksimal gjatë gjithë ditës.
  • Investim Strategjik: Ideal për çiftet e reja ose për t'u lëshuar me qira (pasi zona është në rritje të vazhdueshme të vlerës).

💶 Çmimi: 108,160 Euro​

Pse kjo pronë? "Forest Residence" përfaqëson një standard të ri jetese, ku arkitektura moderne gërshetohet me funksionalitetin. Blerja në këtë fazë siguron një çmim preferencial përpara dorëzimit final.

Cel. : 0692094878

WhatsApp
Location information
address
Rruga Ullishtes, Tirane, Shqiperi
Back