Tirane, shitet apartament 1+1+Aneks+Ballkon Kati 8, 83 m² 108.160 € (Rruga Ullishtes)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 1 Poligrafiku | Autotraktoret | Shkoze
- Location Rruga + Nr.
- Rruga Ullishtes
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 83 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 8
- Cmimi Euro
- 108160 €
Nëse jeni duke kërkuar një apartament 1+1 që nuk sakrifikon hapësirën, kjo është prona ideale. I ndodhur në katin e 8-të të një rezidence moderne, ky apartament ofron privatësi, dritë natyrale dhe një planimetri shumë komode.
Cel. : 0692094878
Detajet Teknike:
- Vendndodhja: Forest Residence
- Tipologjia: 1+1 (Me dhomë ndenje + aneks gatimi të veçuar)
- Kati: 8-të (Pozicion i shkëlqyer me pamje të hapur)
- Sipërfaqe Totale: 83.2 m²
- Sipërfaqe e Brendshme: 73 m²
- Ambientet: Sallon ndenjeje, ambient gatimi i veçuar, dhomë gjumi e bollshme, tualet dhe ballkon.
Info mbi Ndërtimin:
- Faza aktuale: Objekt në fazë fasade (drejt përfundimit të detajeve të jashtme).
- Kohëzgjatja e punimeve: Dorëzohet plotësisht i gatshëm për banim brenda 18 muajsh.
Pikat e Forta:
- Hapësirë Neto mbresëlënëse: Me 73 m² sipërfaqe të brendshme, ky është një nga apartamentet 1+1 më të mëdha në treg, duke ofruar mundësi mobilimi pa kufizime.
- Kati i lartë: Kati i 8-të garanton ajër më të pastër, më pak zhurmë dhe ndriçim maksimal gjatë gjithë ditës.
- Investim Strategjik: Ideal për çiftet e reja ose për t'u lëshuar me qira (pasi zona është në rritje të vazhdueshme të vlerës).
Çmimi: 108,160 Euro
Pse kjo pronë? "Forest Residence" përfaqëson një standard të ri jetese, ku arkitektura moderne gërshetohet me funksionalitetin. Blerja në këtë fazë siguron një çmim preferencial përpara dorëzimit final.
Cel. : 0692094878
Location information